Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1693
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yerel Disk D: görünmüyor
O
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar bilgisayarı backtrack 4 live cd ile başlattım. Birden c ye format atmaya başladı. işlem iptal edilmediği için bilgisayara reset attım. pc yi açmaya açmaya çalıştığımda açılmadı bende format attım. şimdi bilgisayarda d: sürücüsü ne Bilgisayar da ne de Disk Yönetimin de görünüyor lütfen yardım edin d: yi nasıl geri getirebilirim??

< Resime gitmek için tıklayın >



U
13 yıl
Binbaşı

D'yi ext4, ex3 vs formatlamış sanırım..Çözüm konusunda; Partition Magic işe yarayabilir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

partition magicle disk parçalamayı, disk ayırmayı filan biliyorum da ortada d: den eser yok partition magicle nasıl çözebilirim bu sorunu ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz lütfen



V
13 yıl
Yüzbaşı

Eğer hard diskin 320 gb ise d silinmiş demektir,içinde kurtarılacak verin var ise recuva tarzı programlarla kurtarabilirsin,önemli bir veri yok ise yeniden bölümlere ayırman gerekecek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
13 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

bilgisayarımda çıkarılabilir disk diye br bölüm var önceden böle bişey yoktu. ayrıca dvd-rw d: ismini almış. normal de dvd-rw nin e: ismini alması, d: nin de depolama alanı olması gerekmiyormu? herşey birbirine girmiş ya nasıl düzelticem bunu??

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.