O

Çavuş
28 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
11 yıl
Clevo P150EM SLI ??
Clevo P150EM kasalar SLI Desteği sağlıyor mu bilen varmıdır?
O
11 yıl
GeForce® GTX 670MX 3GB mı yoksa GeForce® GTX 675M 2GB mı?
Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında kaldım hangisi daha iyidir sizce oyun oynamak için? Normalde 1.5GB 670M i seçmiştim ve başlıktaki kartlar için 330tl fazladan ödeyeceğim. 31 ocakta teslimat bekliyorum(!) ama forumda gördüğüm üzere teslimat çok gecikiyor filan diyolar ben gecikeceğini biliyodum ama en fazla 1-1,5 ay diye tahmin ediyordum bazıları 4 aydırdır bekliyormuş. Şimdi bu ekran kartları için şimdiden para ödeyeyim mi yoksa zaten gecikeceği için günlük 6.5 tl nin birikmesini bekleyeyim? (soru değişti biraz ama olsun bunu da merak ediyorum :D ) Bu arada notebookcheck ten biraz araştırma yaptım ama ordaki kartların ikisi de 2gb ydi 670mx in 3gb olması farkı açarmı? biraz karışık oldu cevaplar için şimdiden teşekkürler :))

Notebookcheck linkleri: GTX 670MX GTX 675
O
13 yıl
Yerel Disk D: görünmüyor
arkadaşlar bilgisayarı backtrack 4 live cd ile başlattım. Birden c ye format atmaya başladı. işlem iptal edilmediği için bilgisayara reset attım. pc yi açmaya açmaya çalıştığımda açılmadı bende format attım. şimdi bilgisayarda d: sürücüsü ne Bilgisayar da ne de Disk Yönetimin de görünüyor lütfen yardım edin d: yi nasıl geri getirebilirim??

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.