Merhaba arkadaşlar geçen hafta yeni bir sistem topladım (özelliklerini aşağıda belirticem) ve dün Kingston hyper x 120 gb ssd aldım eve geldim taktım ama bilgisayarım kısmında göremiyorum,şuanda kullandığım ve windowun içine yüklü olduğu 1TB lık bir HDD var. Aygıt yöneticisinden baktığımda HDD ve SSD gözüküyor sağ tık yapıp özellikler dediğimde bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyor ama bilgisarayımda Locak disk C gözüküyor ( bu HDD ) ama SSD gözükmüyor.
PC özellikleri Anakart:MSI Military class 4 H97 pc Mate Ekran Kartı:gtx 970 4gb işlemci : i7-4790K 4.ghz HDD 1tb 7200rpm SSD 120 gb kingston hyper x
SSDyi düzgün taktığıma eminim sata 1 girişine taktım,HDD sata 2 de
Bu arada windows 10 kullanıyorum
internette okuduğum bazı yerlerde disk yöneticisinden bişeyler yapmamız gerektiği yazıyor ama windows 10 da oraya nasıl ulaşıcağıma dair bir bilgim yok internettede bulamadım bilen arkadaşlar lütfen yardım edin :) Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
1. sayfa
Hizmet kalitesi için çerezleri kullanabiliriz, DH'yi kullanırken depoladığımız çerezlerle ilgili veri politikamıza gözatın.
Aygıt yöneticisinden baktığımda HDD ve SSD gözüküyor sağ tık yapıp özellikler dediğimde bu aygıt düzgün çalışıyor yazıyor ama bilgisarayımda Locak disk C gözüküyor ( bu HDD ) ama SSD gözükmüyor.
PC özellikleri
Anakart:MSI Military class 4 H97 pc Mate
Ekran Kartı:gtx 970 4gb
işlemci : i7-4790K 4.ghz
HDD 1tb 7200rpm
SSD 120 gb kingston hyper x
SSDyi düzgün taktığıma eminim sata 1 girişine taktım,HDD sata 2 de
Bu arada windows 10 kullanıyorum
internette okuduğum bazı yerlerde disk yöneticisinden bişeyler yapmamız gerektiği yazıyor ama windows 10 da oraya nasıl ulaşıcağıma dair bir bilgim yok internettede bulamadım bilen arkadaşlar lütfen yardım edin :)
Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.