Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
346
Cevap
78964
Tıklama
7
Öne Çıkarma
Cevap: Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu (21. sayfa)
O
2 ay
Er

Çok teşekkür ederim. Servisin bana dediği ilk kez karşılaşıyoruz ölçüm yapıyoruz bulamadık dedi 10 gün oldu. Avukatım yarın ihtarname çekecek bakalım bir sonuca ulaşabilecekmiyiz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Emekkk
E
2 ay
Yarbay

Servis hayatında jeneratör görmüşmü acaba Allah sabır versin yıpratıcı bir süreç



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @osmanalkaya
O
2 ay
Er

Güzel tespit :) teşekkür ederim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Emekkk
L
2 ay
Onbaşı

Merhaba
Yaklaşık 6 aydır epower skypack aracımı kullanıyorum. Genel olarak performansından memnunum. Hemen hemen her gün 25 km yol yapıyorum ve bu km nin neredeyse 10 km si yokuş yukarı oluyor. Şehir içi tüketimi şu sıralar 6,6 civarında.. şehir dışı aldığım ilk ay yaptığımda 1050 km yaptım. Ortalamam da şehir dışı 4,9 gibi idi.
Şu an 9000km deyim . son bir kaç aydır disk lerinden sanki Balata bitmişte diske vuran demir yüzünden çıkan bir cikleme sesi alıyorum. 2 kere servise götürdüm. Çözüm bulamadılar. Genel merkeze soracaklarını dönüşlerine göre beni arayacaklarını söylediler.
Benzer sorun yaşayan arkadaşlar var mı? Çözüm konusunda bir yönlendirmeleri var mı diye sormak istedim.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

R
geçen ay
Er

Merhabalar dün 2023 e power Skypack aldım sıfır olarak ve uzun yol yaptım. Düşük devirde yada ilk kalkışta sol önden bir tık tık ses geliyor normalmi yüksek hızda duymuyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
geçen ay
Er

Autohold bırakma sesi olabilir mi?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @runer81
R
geçen ay
Er

Auto hold aktif değil aktif edince de denedim değişmedi. Başka araç denedim serviste onda yok servis akstan olabilir bayram sonrası bakalım dedi sıfır araç hayırlısı bakalım inşallah ciddi bir şey değildir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @suat45
E
geçen ay
Er

Merhaba arkadaslar, bende yaklasik 1 hafta once e power ile araniza katildim. Suanlik bir sorunum yok ancak, global forumlari da arastirmama ragmen bir uyari yada bildirimin ne oldugu hakkinda bilgi bulamadim. Sorum soyle, hangi kosullara bagli oldugunu bilmedigim sekilde, arac kadraninin uzerindeki saat ve hava derece simgesinin oldugu alanda bugun aksama kadar karisik kullanimimda 3 defa tekrar eden ENERJI AKISI uyarisi yanip sondu. Cok kisa surup geciyor Bu ne anlama geliyor acikcasi bulamadim. Aracin kitabini hatim ettim ama boyle bir uyari yada bildirim gormedim. Sizin fikriniz var midir ? Yarin zaten servisede soracagim. Ek olarak sanirim bir wp grubumuz benide ekler misiniz :) saygilar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
geçen ay
Er

Merhabalar nissan qashqai e power skypack sahibiyim whatsapp grubunuza dahil olabilirmiyim.



M
geçen ay
Er

WhatsApp Grubu için link bekliyoruz yardımcı olabilecek yokmu



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Y
4 hafta
Teğmen

Merhaba arkadaslar.

Uzun arastirmalar sonucunda mühendis gözüyle performans verimlilik icin secim öncesi kredisiyle Mart ayinda ben de araniza E-power PP ile katildim. Araci verimli kullanmak icin kullanici klavuzlarina, en azindan kisa kullanici klavuzuna göz atmanizi oneririm. Cok kisa 1-2 oneri verip sorularınız varsa alabilirim.

* Arac önden cekis ve elektrik motorlu oldugu icin eger cekici ihtiyaciniz olursa kesinlikle on tekerleklerin yerden kaldirildigindan veya örümcek ile cekici üstünde cekildiginden emin olunuz, aksi takdirde aracin elektrik motorlarina ciddi hasarlar verebilirsiniz.
* Epedal sehir ici güzel bir özellik ve maksimum rejeratif frenleme saglar. Rejerenatif frenleme gücleri kullanici klavuzuna göre su sekildedir -> Epedal > B > D > D + Eco. Sahsi tecrüben ve önerim araci yokus asagi veya sehir icinde B modunda, uzun yolda D + Eco modunda kullanmaniz olur. Arac her ne kadar jenerator ve elektrik kombinasyonlu optimum da olsa gaz tepkimeleriniz yakit tüketimini arttiracaktir.

Sarj etmeden ve performanstan ödün vermeden keyifli ve emniyetli sürüsler dilerim...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza13 -- 25 Nisan 2024; 18:43:34 >

G
2 hafta
Yarbay

2023 Model E-Power PP ile 2024 Model E-Power PP arasındaki fark neler arkadaşlar?
Benim gördüğüm head up display eklendi, başka bir şey var mı?
İç ve dış görünüm veya menülerde bir değişiklik oldu mu?
2023 model aracımı sattım nasipse önümüzdeki ay 2024 ünü alacağımda merak ettim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
2 hafta
Teğmen

2023 PP araclarda Head Up Display mevcut. Teslimatta satis temsilcisiyle sohbetim esnasinda 2024 lerle ne farklar olacak diye sordugumda yil haric bir fark olmayacak diye belirtmisti. Arastirmalarimda da bir sey bulamamistim, fiyat artis ve kredi faiz artisina farkina takilmamak icin 2023 ile devam etmistim.

Izlenimim 2024 modellerde ufak tefek degisiklikler elbet gelebilir ama ciddi bir sey beklenmiyor gibi.




Bu mesajda bahsedilenler: @GLOCK-19
A
2 hafta
Er

Herkese merhaba, 2015 model qashqai skypack 1.5 dci kullanıcısıydım. Geçen hafta aracımı satıp qashqai e power pp aldık. ( Hanımın gazıyla) Dün sabah teslim aldık. Teknoloji o kadar ilerlemiş ki eşşekten inip arap atına binmiş gibi olduk. :) 2 günde şehir içinde 200 km yol yaptık. Hala alışmaya çalışıyoruz. En büyük keyif aldığımız eşimle benim koltuk ayarlarımız farklı olduğu için menü dahil herşeyimizi kişselleştirebildik. Koltuk masaj çok keyifli, adaptif hız sabitleme ve güvenlik önlemleri( radar şerit takip) çok ilgimizi çekti. Şehir içinde B modda e pedalla kullanıyorum. ( Bayii nin önerisiydi) Araç motor sesi yok denecek kadar az( dizel sraçtan sonra çok sessiz geldi bize) performansını sport modda denedim gerçekten tatmin edici. Farların gece sürüşü çok güzel. Eksik veya beğenmediğimiz yanı haritadaki erkek sesi. (Bunu değiştirebiliyorsak allah aşkına biri yardım etsin. :) ) vitesi arjasında ekranı kullanabileceğimiz küçük bir joystick olabilirdi. Sürekli el ekranda zor oluyor yanda oturan için. Merak edenler için şuanda ortalama yakıtım 6.5 gösteriyor. Düşer mi bilmiyorum. Ama bizim ilk amacımız karavan kullanıcısı olduğumuz için torklu qashqai almaktı. 330 nwt bizim için gayet tatminkar bir değer. Biraz daha zaman geçtikçe yazarım. Bu arada e power da karacan çekenler görüşlerini de yazarsa sevinirim. Teşekkürler. < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 hafta
Yarbay

Hayırlı olsun hocam. Hangi bayiden kaç TL'ye aldınız?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Alperhavesoglu