Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
111
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni Nesil Borderlands'ı Görmek Birkaç Sene Alabilir
Q
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



    2K Games tarihinin en çok satan oyunu olan Borderlands 2'nin ardından Gearbox ile 2K Games cephesinden, Borderlands: The Pre-Sequel adında ara oyun duyurusunu gördük. Farklı bir yapımcı tarafından geliştirilen ara oyun için Gearbox'ın CEO'su bir açıklama yaptı. 
 
    Bildiğiniz gibi Borderlands: The Pre-Sequel, PC, PS3 ve Xbox 360 için duyurulmuş durumda. Bir röportajda konuşan Gearbox'ın CEO'su Randy Pitchford, yeni nesille ilgili konuştu. Pitchford, "Şu an satılan toplam PS4 ve Xbox One sayısı, Borderlands 2 satışlarından düşük. Haliyle nerede talep varsa oraya yoğunlaşmak durumundayız. Borderlands serisi PC, PS3 ve Xbox 360'ta aktif olarak yaşıyor. Talep yeni nesil konsollara da sıçrar mı bilemeyiz." sözlerini söyledi.
 




K
10 yıl
Yarbay

Yeterki gelsin beklemeye razıyım.



B
10 yıl
Yarbay

her firma eski nesil oyunlarının satışlarından daha az yeni nesil konsol satıldı diye böyle yaparsa kim yeni nesile oyun çıkaracak? kusura bakmayın ama gearbox gerçekten paradan başka birşey görmüyor!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
10 yıl
Yarbay

çok haklısın bu kadar bencıl olmamaları gerekıyor




Bu mesajda bahsedilenler: @BSC Misafiri
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.