Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1320
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YENİ NESİL ANAKARTLAR İLE UYUMLU GÜÇ KAYNAĞI BULMA SORUNSALI
H
7 yıl (544 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yeni nesil anakart olarak geçen x470-z370 gibi anakartlar var biliyorsunuz ki bu anakartlar 8+4 Pin cpu güç girişi istiyor. fakat bunu verebilen piyasada 4-5 model güç kaynağı var ve fiyatları 850TL gibi uçuk yerlerden başlıyorlar.

Size sorum eğer XIGMATEK Tauro M Plus tarzında düşük-orta seviye bir anakart alıp molex girişleri ile dönüştürücü kullanarak 2. 4 pin bağlantısını doldursak OC da ne gibi sorunlar yaşarız ? veya bu güç kaynağı bulma sorununa bir öneriniz var mıdır ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



P
7 yıl (1492 mesaj)
Binbaşı

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.