Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1318
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YENİ NESİL ANAKARTLAR İLE UYUMLU GÜÇ KAYNAĞI BULMA SORUNSALI
H
7 yıl (544 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yeni nesil anakart olarak geçen x470-z370 gibi anakartlar var biliyorsunuz ki bu anakartlar 8+4 Pin cpu güç girişi istiyor. fakat bunu verebilen piyasada 4-5 model güç kaynağı var ve fiyatları 850TL gibi uçuk yerlerden başlıyorlar.

Size sorum eğer XIGMATEK Tauro M Plus tarzında düşük-orta seviye bir anakart alıp molex girişleri ile dönüştürücü kullanarak 2. 4 pin bağlantısını doldursak OC da ne gibi sorunlar yaşarız ? veya bu güç kaynağı bulma sorununa bir öneriniz var mıdır ?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



P
7 yıl (1492 mesaj)
Binbaşı

L
7 yıl (15502 mesaj)
Yarbay

Xigmatek alma.

8 pin yeterlidir, devamlı 235W güç sağlayabilir. (anlık 336w'a kadar çıkabilir 4pair x 7A x 12v)

8+4'lük setup'a ihtiyacın yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 23 Temmuz 2019; 18:11:15 >

H
7 yıl (544 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

750 W modelini aldım çok teşekkürler reis



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Philae
U
7 yıl (29 mesaj)
Onbaşı

FSP HYDRO Serisi G850 850W psu msı x570 gaming edge wifi anakart ve rtx 2070 gaming z ekran kartıyla kullanabilir miyim?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.