Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
42
Cevap
5614
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni macbook cok kasiyor(ilk defa kullaniyorum)
A
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Amerikadan getirdigim yeni macbook 12" cok kasiyor,gunluk islerimi yapmak icin, ayrica universitede sunumlarima ve odevlerime falan yardimci olcak bir bilgisayar ariyordum, hazir amerikadayken yeni macbook almis oldum. Fakat gelelim sorunlarima: safaride kasiyor, maillarda kasiyor, deezer kurdum mac icin uyarlanmasina ragmen stabil calismiyor(hadi bu sorunu geciyorum cunku yazilim). Hani bazi yerlerde okudum safari kasmiyor diyorlar aslinda girdigimiz internet sitesi mac icin uyarlanmamis oldugu icin kasiyor falan diyorlar, fakat ayni mevzu youtubeda da oluyor. videoyu kucultuyorum veya buyultuyorum ekran kare kare buyuyor ve kuculuyor. Bu cok can sikici bir durum. Ayrica bluetooth kalitesi de iphonelardaki gibi degil.
bu sorunu nasil halledebilirim acaba iphonelardaki gibi restore islemi gibi bir sey yapsam duzelir mi ? Bu kullandigim ilk mac os cihaz fakat cidden canini sikti cok ovmuslerdi, windows kullanmakta istemiyorum.



A
9 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Geekbench testini indirdim fakat mantiksiz bir olay yasadim :) 1.goruntu Bu sarja takili degilken,
https://store.donanimhaber.com/35/c1/8f/35c18fa21df216858a2512a8e4dfad92.png

2. ise sarjdayken (daha dusuk gorunuyor?)

https://store.donanimhaber.com/33/da/e1/33dae1bd0b429af10e07ade59ed84e19.png





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARC118i -- 29 Ağustos 2015; 0:38:38 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dreampowder , @playmaker10
C
9 yıl
Yüzbaşı

Dostum çok panik olmana gerek yok El Capitan aldığım duyumlara göre Macbook 12" te bu sorunları halletmiş . Macbook 12" olması gerekenden erken çıktı bence yosemite sorunlu bir sistem . El capitan geliştirici betalarını denedim MBPr 15" te bile hissedilir bir fark var donanımı daha düşük cihazlarda performansı çok güzel arttırıcak Microsoft'un vista faciası neyse apple'ın ki yosemite'dir .
Edit: İnternette arayınca bir makale buldum . Adam çok ayrıntılı yazmış okuyamaya üşendim ama macbook 12" te el capitan ile bazı yerlerde 2 kat iyileşme var . Ki bu adamın denediği sürüm dp1 .





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celaldk -- 31 Ağustos 2015; 0:02:33 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Johnny Sins
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.