Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
403
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni Güncelleme ve Mavi Ekran
L
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar bilgiyasayarım lenovo z580 dizüstü bilgisayar i5 işlemcili . şuan için bilgisayarda hiçbir sorun yok ancak ne zaman LoL patcher çalışmaya başlasa bir süre sonra direk mavi ekran veriyor ve mavi ekranda da herhangi bir hata kodu belirtmiyor. Bu problem başına gelipte çözebilen var mı ? Oyunu oynayamaz oldum zaten tek oyun oynuyorum o da mavi ekran hatası veriyor . Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi Forumlar ..



P
9 yıl
Yarbay

Isınmayla alakalı bir problem olabilir mi? Veyahut bütün oyunlarda mı böyle?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
L
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam herhangi bi ısınma olamaz diye düşünüyorum en son oynadım kapadım 5 gün geçti açayım dedim patchde mavi ekran verdi oyunu sildim geri yükledim yine verdi ama bütün dosyaları silmemiştim kafam oraya takıldı. tek oynadığım oyun demiştim başka oyunda denemeye çalışıcam



L
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Isınmayla alakalı bir problem olabilir mi? Veyahut bütün oyunlarda mı böyle?

hocam pes 2013 ü yükleyip bir maç yaptım ancak hiçbir sıkıntı olmadı ki launcherda ki ısınmadan biraz daha fazla ısınma oldu yinede mavi ekran vermedi . var mı başka bir öneriniz ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.