Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
66
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni Bir Unravel Oyunu Gelecek
B
8 yıl
Moderatör
Konu Sahibi


 
   Electronic Arts Genel Müdür Yardımcısı Patrick Söderlund, Unravel'ın geliştiricisi Coldwood ile çalışmaya devam edeceklerini ve stüdyonun bir sonraki oyununun yeni Unravel olacağını doğruladı.
 
   İlk oyunun müthiş görselliği, müzikleri ve tabii ki dünyalar tatlısı ana karakteri Yarny ile bizi oldukça etkileyen oyun umuyoruz ki bulmaca öğeleri biraz daha gelişmiş olarak karşımıza çıkar.
 




D
8 yıl
Yüzbaşı

ohh bee sonunda güzel bir platform serisi oluştu



< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

M
8 yıl
Yarbay

Daha bunu oynamadık be



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
8 yıl
Yarbay

Bu oyunu E3 de geliştiren kişinin heyecanlı sunumunu görünce kesin alıyorum demiştim. Oyun iyi veya değil adam o kadar heyecanlıydı ki hayalleri gerçek olmuştu, elleri titriyordu. İlk oyun öyle listeleri ateşe vermedi ama bu kadar tutkulu ve isteyen bir kişi elbet harika bir oyun çıkaracaktır.



S
8 yıl
Er

Tam platform oyunları tarihe karıştı derken sağlam bir platform serisi geliyor.İyi olmuş. EA'yi bu konuda tebrik ediyorum.< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @Bloo.
P
8 yıl
Yarbay

Oynadığım en tatlı oyun devamının gelmesine çok sevindim.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.