merhaba arkadaşlar, acer marka amd sempron 512mb ddr pc'im var. buna bir 512 daha taksam diye düşünüyorum. acaba uygun olur mu? eğer uygun olursa kendim alıp takmamda bi maksur olabilir mi? alırken neye dikkat etmem gerekir. yardımcı olabilirseniz cok sevinirim. teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
acer marka amd sempron 512mb ddr pc'im var. buna bir 512 daha taksam diye düşünüyorum. acaba uygun olur mu?
eğer uygun olursa kendim alıp takmamda bi maksur olabilir mi? alırken neye dikkat etmem gerekir.
yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
teşekkür ederim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.