Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1057
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yeni başlıyorum yardım
M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Oyuna sıfırdan başlıyorum.Mist Of Pandaria alsam diğer ek paketleri almam gerekir mi yoksa illa tüm paketleri almam lazım mı?



S
11 yıl
Yarbay

hepsini alacaksın o para ödenecek


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Oyuncuların hediyeleriyle falan damı açamıyoruz paketleri abi hepsini alsam 100ü geçiyo gece gündüz de oynayamayız bu aralar okuldu sınavdı bu dönem için fazla bi miktar aslında


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 yıl
Yüzbaşı

Hepsini almana gerek yok. Battle Chest var çok uygun fiyata ayrıca yanında 1 aylık oyun süresi de geliyor. En azından 1 ay oynarsın ondan sonra devam edip etmeyeceğine kendin karar verirsin. Battle chest dediğimiz paket de ilk üç pakedi kapsıyor. Bunun dışında 2 paket daha var alman gereken. Paketleri sıralı biçimde levelına uygun olarak alırsın. 1 Aylık süren bittiğinde de oyun süresi alman gerekecek kredi kartıyla aylık 30 tl'ye, kredi kartsız 2 aylık 45-50 tl arası değişen fiyatlarla oyun süresine sahip olabilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.