Arkadaşlar bugün seagate 1tb harddisk siparişi verdim yarın elimde olacak inşallah şu anki harddiskim 80 gb o kadar yıl kahrını çektik artık değiştirmek hakkımız olsun yani şunu sormak istiyorum bu sıfır harddiske direk windows cdsi ile format mı atayım ? formatı hızlı format mı yoksa yavaş format mı atayım ? Bir de başka bir işleme gerek var mı ? Bu gelecek olan harddiske mümkün olduğunca az format atmaya çalışacam çünkü format harddiski yiyor bunu öğrendim.Yorumlarınızı bekliyorum.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.