Cadillactaki 272hp 400nm SIDI direkt enjeksiyon ile geliyor. Chevrolet avrupadan çekildi ama özel olarak getirtilir herhalde.
Sonu Motors ile biten birçok lüks galeri bu aracı getirtecektir
Fiyatlandırması bu aracın satışında ciddi bir faktör olur. Diğer Camaro'lar gibi anormal bir vergiye takılmayacak
Malesef o galeriler vurgun peşinde olacak yine. 2.0 motorun türkiyedeki satış fiyatının normalde 60 bin dolar seviyesınde olması beklenir. Mustang 2.3 için de bu geçerli 25 bin dolara satılan aracın türkiyedeki vergiler dahil 80-85 bin dolar olması beklenirken malum sitede 125 bin dolar seviyesinden başlayan fiyatları var. Aradaki fark o kadar fazla ki otomobile yeni bir vergi türü mü getirildi de benim haberim yok diye düşünür oldum.
Yukarıdaki örnek Alfa romeo 4c'nin 1750 cc'lik motora rağmen 110 bin euro'dan, bir de alfa yetkili satıcısından satılmasına benziyor tabi alfanın bu durumu daha vahim.
Umarım ford, mustang'i türkiyede mantık çerçevesinde bir fiyattan satmaya çalışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle