M

Yüzbaşı
31 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
208 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Banggood DHL gümrük problemi [çözüldü]
Edit: Sonunda ulaşabildim benden kimlik fotokopisi, satın aldığım ürünün linki ve e-postama gelmesi gereken formu doldurmamı istediler. Sorun çözüldüğü için konu silinebilir.

Merhabalar herkese, ürünü almadan önce araştırmayıp hızlı kargo olması için (hiç de hızlı olmadı) DHL ile sipariş etmek gibi bir hataya düştüm ve şimdi de sonuçlarına katlanıyorum.

30 Haziran'da Banggood'dan 600 TL civarına 6 kanal helikopter sipariş geçtim. Ürün boyut olarak küçük. 10 Temmuz'a kadar posta kodu hatalı diye kargolamayıp beklettiler, 16 Temmuz'da da Türkiye'ye ulaştı.

Şimdiyse gönderi gümrüge tabidir yazıyor yani gümrükte takıldı sanırım.

E-postama DHL'den kendilerine evrak göndermem gerektiğine dair posta geldi ben de bu yüzden DHL'yi aradım ama ne şanstır ki 2 gündür hatlar meşgul. Gümrük departmanına çıkan yok.

Ne yapacağım anlamadım eğer evrak yollamam lazım ise ne ve nereye yollamalıyım? Yardım edebilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Eğer konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın nereye açmalıyım bilemedim.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
AKK hala sıfırlanmadı
Kafayı yemek üzereyim hala 250kb/s ile indirme yapıyorum
Edit: Sıfırlandı sonunda
M
8 yıl
Xbox 360 kontrolcüsünü plasti dip ile kaplamak?
Merhaba, aklımda X360 kontrolcüsünü plasti dip ile kaplama fikri var. Sprey boya ile uğraşmak istemediğim için plasti dip'e yöneldim. Daha önce buna benzer şeyleri kaplayan oldumu? Elimin teriyle dökülebilirmi? Cevaplarsanız sevinirim.
M
8 yıl
R9 390 ve i5 6500 hk.
Merhaba Msi R9 390 ekran kartı almayı düşünüyorum. Intel i5 6500 ile birlikte kullanabilirmiyim? Performans düşüklüğü vs. olurmu? Daha önce AMD kullanmadığım için bilgim yok. Cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
M
9 yıl
Logitech G230 tek jakta kullanma [ÇÖZÜLDÜ]
Merhaba, Logitech G230 aldım yalnız bir sorunum var. Laptop kullanıyorum ve kulaklık takma yeri 1 tane yani ses+mic bir arada. Fakat G230'da 2 tane jak var biri ses biri mikrofon. Ses jakını taksam mikrofonu kullanamıyorum. Ikisini kullanmak istiyorum bunun için ne yapabilirim? Teşekkürler.

Edit:
USB ses kartı alarak sorunu çözdüm. Yardımlarından dolayı @gskkaan'a teşekkür ederim
M
9 yıl
Black Ops 3 Beta ne zaman herkese açık olacak? [AÇILDI]
26 ağustos yazıyordu her yerde. Bende ayın 26sında indirmek için girdim ve kullanılamıyor yazıyordu. Bugün de girdim sadece yığın yazdı. Bastım, bu sefer de hiç birşey bulamadık dedi. Bende mi sorun var yoksa şuan herkese açık mı? PS4'de herkese açık sanırım.

Edit: açıldı
M
9 yıl
silinsin
silinsin
M
9 yıl
sonraki rütbeye kaç mesaj sonra ulaşıcam
evet soru bu
M
9 yıl
PS3 12GB Harddisk hakkında
Merhaba, arkadaşımda PS3'ün 12GBlık versiyonu var ve yetmediğini söylüyor. Bugün Teknosa'ya gittik harddisk takma ile bilgi aldık ama adam harddisk takmak için konsolu kırdırmak gerekli dedi. Galiba salladı internette böyle bir bilgi yok. Aşağıdaki linkteki harddiski alıp taksa herhangi bir sorun olurmu? Taktığı gibi kullanabilirmi? Teşekkürler
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41ayLiSrudL.jpg

Edit: Konsol Super Slim versiyon
M
9 yıl
Xbox One Preview hakkında
Beni geçen davet etmişler fakat katılmaya gerek varmı? Geriye uyumluluk dışında başka hangi özellikleri deneyebiliyoruz? Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.