Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
270
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yemeksepeti Hakkında...
S
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle konuyu nereye açağımı bilemedim, yemek mutfak bölümü var, ama orası daha çok yemek tariflerine yönelik gibime geldi, bu yüzden Konu Dışı(Özel)'e açıyorum, umarım burası da troll kaynamıyordr.

Öğrenci olduğumdan ve yemek yapmayı pek bilmediğimden bol bol yemeksepeti.com'dan sipariş veriyordum. Arkadan çeşitli dalavereler döndüğünü duymuştum, ama hiç kendim gözlemlememiştim, bugüne kadar.

Bilenler bilir, bu sitede her restoranın kullanıcılardan gelen puanları vardır, genelde ortalama 7-8 civarı ve yukarısı iyidir. Benim de oturduğum semtte bir Burger King şubesi var, kendileri son belki yarım yıldır siparişleri geç ve eksik getiriyorlar, birkaç kere ardı ardına eksikliğine şahit olduktan sonra buradan söylemeyi bırakmıştım, millet de farketmiş, aylardır puanı yavaş yavaş düşüyordu. Birkaç gün önce gördüğümde 4 küsür idi mesela ki, yemeksepeti'nde gördüğüm en düşük puan oydu.

Bugün açtığımda aynı şubenin puanının 8.2 olduğunu görüyorum. Daha 5 gün önce yorumlarda geç gelen bir siparişten bahsediliyor, puanlar aşağı doğru 1-1-1 iniyor böyle. Şöyle anlatayım, berbat hizmet veren bu şube(isim vermeyeceğim) bu kalitesizliğine rağmen 4 gibi bir puana düşmesi aylar aldı, şu an birkaç günde 8.2'ye çıkmış. Farklı hesaplardan sahte sipariş gönderip kendilerini 10-10-10 puanlasalar bile bir anda böyle yükselmeleri olasılık dışı. Ortada site ile bir anlaşma olduğunu düşünüyorum, Aspavalar bile o puanlardan daha düşük çıkabiliyor. Hem bu şube kendini bu birkaç gün içinde düzeltmiş olsaydı ve onlarca 10 puan yağsaydı bile biri yorumlarda kesinlikle hizmet kalitesinin yükseldiğinden bahsederdi. Yorumlarda buna dair hiçbir şey yok.

Eğer şüphelendiğim gibi ortada sitenin karıştığı bir oyun varsa, 2,5 yıl içinde belki de binlerce TL kazandırdığım bu siteye hakkımı haram ederim. Zamanında puanlarına kanıp sonradan da yemekleri fos çıkan siparişlerimde o puanların kaç tanesinin anlaşmalı olduğunu kim bilebilir?



K
9 yıl
Yarbay

Tabiki de anlasma vardir. Olmamasi garip olurdu zaten.

Burger King rezalet bir firma. Gecen sene hamburger koftesinden rahatsiz olup bunu merkeze bildirdim. Bana 100 liralik hediye vereceklermis falan filan. Dalga mi geciyorsunuz zaten kofteden rahatsiz oldum ben, dedim.

Gecenlerde de eksi'de gormussunuzdur. Hamburgerin icinden kurt gibi bir sey cikmis. Calisanlar da anlatiyor zaten arkada kac tane hamambocegi kovalamislar.

Yemeyin yedirmeyin su lanet firmadan biktik ya.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
9 yıl
Yüzbaşı

Bizim buradaki burger king de rezil.Siparişler geç,soğuk ve eksik geliyor hep ama puanı 8.5 .Burger ve yemeksepeti benim gözümde bitti zaten .Kimseye tavsiye etmem gidin macdonalds yiyin ,milyon kat iyidir burger king denen rezil firmadan.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.