B

Yüzbaşı
20 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
264 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
TürkNet Tarafından Dolandırıldım
Türknet alın sürünün dolandırılın tehtid edilin. Evet yalan abartı vs yok.

Yalan söyleyerek beni kafaladılar. Kendi Türknet altyapımız var şu kadar hızlı net vereceğiz falan ama verdikleri tekliflerin hepsi yalan. İnanmış bulunup onay verdim. Daha sonra ttnet üzerinden vereceklerini öğrendim. Ttneti aradım öyle bir bağlantı vermeleri mümkün değil dedi. Onu geçtim adamlar interneti aylarca bağlamadı sürekli oyaladılar. Bir kere bile sinyal gelmedi modeme. ARtık bağlanmayınca iptal etmek istedim hesabımı kapatın fax cektim dedim yine bir süre oyaladıktan sonra kapattılar. Birton fatura çıkarttılar. Bağlanmayan internet için şimdi beni icraya vereceklermiş. Hergün icra tehtidiyle mesaj atıyorlar. Verin bakalım. Hesaplaşırız. Buradaki Türknet destek tamamen kolpa sadece oyalıyor.

Aklı olan bulaşmasın. TTnet bunlardan bin kat iyidir.
B
4 yıl
İki Aydır İnternet Bağlamayan Türk Net 2 Aylık Fatura Bedeli Talep Ediyor
Selam arkadaşlar Türk Net 2 günde bağlayacağız dediği interneti 2 aydır bağlamadı. Bir kere bile internet gelmedi. İnternetim bağlanmayınca iptal talebinde bulundum ve hiçbir ücret ödemeyeceğimi söylediler. Bugün 2 aylık fatura bedeli sms olarak geldi. İptalini talep ediyorum. Türk net yetkilisi gereğini yapın lütfen.
B
5 yıl
Nitro araç tamiri (Kyosho Fazer)
Arkadaşlar merhaba,

Elimde kyosho fazer nitro araç var. Senelerdir çalışmamış içindeki yağ falan akmış vs. İstanbulda yaptırabileceğim biri gerekiyor.Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Teşekkürler.
B
9 yıl
LG tv açılış ekranı bozuldu SS li
Selam arkadaşlar yaklaşık 2 senedir kullandığım televizyonun açılış ekranı bozuldu.Diğer özellikle çalışmakta.Bunu sebebini bilen ve yardımcı olabilecek varmı ?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
AA BB not sistemi hakkında
Selam arkadaşlar . Aşağıda gördüğünüz gibi dersin birinde 90 ortalamam olduğu halde aa almışım diğer dersten 92.5 ortalamam olduğu halde ba almışım.Hocalar bu harf notlarını kafalarına göremi veriyorlar anlamadım.Bunun belli bir kuralı yokmu?Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
20 000 tl bütçe ile araç tavsiyesi
Selam arkadaşlar,

Şuan 2006 dizel getz kullanmaktayım ve 2. bir araç almam gerekiyor.20 000 tl civarı bir araç almak istiyorum.Aslında getzden memnunum aynısından birtane daha almayı düşündük ama farklı araç olsun istiyorum . Megan 2 hb ler hoşuma gidiyor ve gazlı bir araç alıp kullanmayı düşünüyorum.Bir ara kısa bir süre için 2007 megan 2 sedanımız vardı sürücü kursumuz olduğundan satıp bir getz bir palio almıştık. Nasıldır arkadaşlar üzermi bu araçlar kronik sıkıntıları vb varmıdır bana masraf açarmı öğrenciyim bu arada.İç mekandaki soyulmalar sesler gibi sorunlarını biliyorum önemli olan masraf açacak bir sıkıntı çıkarmaması. Başka araç tavsiyelerine açığım . 1.5- 2 sene sonra evleneceğim zaman elimden en az zararla çıkarabileceğim bir araç bakıyorum .

En önemli kriterlerim.

Çok yakmasın
Masraf açmasın
Öğrenciye yakışacak bir araç olsun.

Edit:
İlandaki gibi 2 kapılı c4 ler nasıldır lpg takılsa binilirmi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-acil-fiyati-dusurdum-sahibinden-citroen-c4-1.6-vtr-132370565/detay


Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
B
11 yıl
Silinsin
-
B
11 yıl
İstanbulda Apple Servis Tavsiyesi
Selam arkadaşlar,

Macbook'umun usb portlarından biri çalışmıyor İstanbul içi servis tavsiyesi istiyorum.Mbt diye biryere gittim fakat o zaman işim olduğu için bırakmadım ama zaten sokak arası biryerde pek de bırakasım gelmedi.Mbt yi bilen varsa yada başka servis tavsiyesi olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
B
11 yıl
Monitörde Dikey Kırmızı Çizgi
Merhaba arkadaşlar,

Monitörümde dikey ince bir kırmızı çizgi çıktı ve gitmiyor.Ekran kartından değil .Tamiri varmıdır arkadaşlar?
B
11 yıl
Macbook pro ve Wow
Merhaba arkadaşlar,

Bu hafta içerisinde bir dizüstü bilgisayar almayı planlıyorum.Grafik tasarım okuyorum o yüzden ilk tercihim mbpro fakat ben oyun oynamayı da seviyorum.Oynadığım oyun ise sadece World of warcraft.Acaba 15.4", i7 3610 qm ,4gb ram ve 512 mb gt650m ile wow oynarken fps sorunu yaşarmıyım?Hangi video kartları yeterli gelir?Mac te wow oynayanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.