Dün çocuğa Beeo bal aldım, Beeo kampanyası ile birleştirilerek. Bugün diğer hesapta da aynı kupondan görünce 1 tane daha alayım dedim, şimdi iki kampanyayı birleştirmiyor. Hani tüm kampanyalar birlikte kullanılabiliyordu? Başka bir ürün almayı da düşünmüyorum çünkü hiçbir anlamı olmuyor. Migrostan 25/10 la almak varken, yüksek fiyatlı ürünleri kuponla piyasa fiyatına almanın faydası kalmıyor. Yukarıdaki arkadaşın da yazdığı gibi Getir çok daha iyi fiyat ve kuponlar veriyor.
20'yi kullanmayınca hafta sonu 25 tl veriyo genelde. hafta sonu %50 indirim, sepetinze özel bedava vs kampanyaları da oluyo. tavsiyem öyle değerlendirin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.