Dostum yanlış anlama'da hayvan gibi deri yazmışlar, naylondan yapacak değiller ya, yds sanırım yurtdışı bir firmaya satıldı ama hala kaliteli ürünleri var.
4 yıldır yds bot kullanıyorum. Goretex olanlar hakiki deri ve su geçirmezken hava geçiriyor. Buda ayağın kokmamasını sağlıyor.Fiyatları epey artsa da her yıl yeniden bot almaktansa bir kere sağlam alıp giyin. Öneririm.
bende yukarıdaki botu almayı düşünüyorum ama kalıptan emin olamadım,kargoyla gönder başka numara gelsin filan diyede uğraşmak istemiyorum.antalya'da yaşıyorum yağış dönemi deri ayakkabı giyerim kalan zamanlar yaz-kış spor ayakkabı yeterli oluyor benim için.500 liraya gore-tex bot almak benim için saçmalık olacaktır,zaten senede belki 10-15 defa anca giyeceğim.
Deriler çok terletir mi? ya da üşütür mü? sıcak tutarken aynı zamanda goretex kumaştan dolayı hava alabilir mi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taffijun -- 4 Ekim 2018; 14:51:25 >