Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
616
Tıklama
0
Öne Çıkarma
yazıcı paylaşımı hakkında
M
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

iyi günler arkadaşlar

2 bilgisayar arası dosya bağlaşımı yapıyorum. 2 tane yazıcı var. yazıcılar masaüstü pc bağlı windows 7 ultimate kurulu buradan yazıcı ve dosya paylaşımı veriyorum.
1 hafta boyunca notebook(windows 8.1 64bit) ile rahatlıkla kullanıyorum. Sabahları ilk açtığımda bilgisayarları 2 veya 3 sefer yazıcıdan çıktı alabiliyorum ama ondan yazıcı çevrim dışı gözüküyor ondan sonra ağ dağdaki diğer pc bağlanmaya çalışıyorum ama bağlanamıyorum. ağ tanıma hatası veriyor. ne yaptıysam bu sorunu çözemedim

yardımlarını bekliyorum



Z
10 yıl
Yüzbaşı

yazıcılarınızın bağlı olduğu pcler ip lerini değiştiriyordur.(Dhcp den dagıtılan ip bilgilerinin kira süresi vardır 3 saat 5 saat gibi gibi) static ip girmenizi öneririm


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
10 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ip adresim statik ip bununla ilgili olabilir mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
10 yıl
Yüzbaşı

hocam böyle kuru kuru olmaz, switch in windowsdaki servisler, driverlar hatta kablon bile sorun yapabilir,


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Yarbay

Bu tip problemlere gerek duymadan yazıcınız ile uyumlu bir adet print server cihazı alıp . Entegrasyonunu sağlarsanız. Herhangi bir pc bağlı kalmadan yazıcınızı paylaştırabilirsiniz.

Saygılarımızla
TP-LINK TURKIYE



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.