Merhaba HP çok fonksiyonlu yazıcım var.Çıktı alamıyorum kağıdı yırtıyor yanyan çıkartıyor sıkışıyor kağıt. Servisle de uğraşmak istemiyorum hangi parçasında sorun vardır veya nasıl düzeltebilirim ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Bence hiç sağına soluna dokunmayın, daha kötü olursa servis durumu anlayabilir ve direkt bahane arıyorlar zaten kullanıcı hatası derler. Muhtemelen de kayış dişli vs o tür aksamda bir arıza var sizin müdahaleniz ile çözülmesi zor olabilir.
Merdaneye bir madde sıkışmış olabilir. Merdaneyi çıkarabileceğiniz bir kol veya bir mandal mutlaka vardır. Kontrol ediniz. Merdanedeki dişlilerden biri kırılmış da olabilir.
ilk önce yazıcınızın modeli nedir. muhtemel arıza fırın ünitesinde bulunan teflon filmi yırtılmış olabilir. içerisindeki teflon yağı yanmış ve yanmaya bağlı olarak çamurumsu kıvama gelmiştir ve bu yüzden teflonun dönmesine engel teşkil eder. veya yağı bitmiştir. her iki durumdada teflon zarar göreceği için değiştirilir. kağıdı yan yan çıkartarak yırtılmasına sebep veren ise fuser in altında turuncu renkli sünger press merdane dir. teflonun zorla dönmesi ve dönmeye çalışması altında bulunan merdanedinin sünger metal birleşim noktasını ayırmasına neden olur bu yüzden o parçada işlevini görmez ve düzgün bir şekilde dönmez.
Servisle de uğraşmak istemiyorum hangi parçasında sorun vardır veya nasıl düzeltebilirim ?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.