Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1565
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yatay geçişi kazandım ama bir sorum var!
G
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar ben yatay geçişi kazandım çarşamba kayıta gidicemde gerekli belgeler 6 adet resim ve nüfus cüzdanı fotokopisi istiyo sadece...acaba kayıta gitmeden önce diğer okulumdan kaydımı aldırmam gerekiyomu yada ne bilim alınacak belgeler varmı geldiğim okuldan acil cvp bekliyorum arkadaşlar....kazandığım okul cevap vermiyo hiç bi ilgili bölümü hepsi ya meşgul ya açmıyo sabahtan beri saydırıyorum şunlara ya :S



G
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

up :(



D
13 yıl
Yarbay

yatay geçiş için neler yaptınız acaba.
tahminen eski üniversiteniz belgelerinizi yeni üniversitenize yollar



G
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Transkript,ders müfredatı ve içerikleri,disiplin belgesi,osym den yerleştigime dair belgeyi verdim sakarya üniversitesine.aradım okulu gün boyu kimse açmadı o yuzden yazdm buraya.acaba geldgim okuldan kaydımı ve diploma mı almam gerekiyo mu yatay geçis yapan arkadaslardan yardım bekliyorum.
bi de gerekli belgelerde sadece 6 resim ve kimlik fotokopisini istiyolardı diploma falan biseler yazmıyodu


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
13 yıl
Binbaşı

Yatay geçiş olayında eski okuldan kayıt sildirme durumu sözkonusu değil.Yeni okulun eskisinden senin belgelerini istiyor , onlar da postayla yolluyorlar.Senlik bişey yok.



G
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Allah razı olsun kardesim cok sagol ya bende oyle dusunuyodum ama garanti olsun dedim.tekrardan çok teşekkür ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.