Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
198
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yaşamın Sonluluğu Hk. Düşündürecek Dizi Önerisi
L
10 ay
Er
Konu Sahibi

Yaşamının temellerini henüz tam olarak atmamış, önünde halihazırda değerlendirebilecek birçok fırsatı olan veya birçok fırsat yaratabilecek öğrenciler-gençler için faydalı olacağını düşündüğüm bir dizi: Six Feets Under
Ölümü korkutucu bir durum olarak değil de; cesaret verici bir olgu olarak betimleyen dizi, cenaze evi işleten bir ailenin hayatını anlatıyor. Her biri özenle yazılmış, psikolojik derinliği olan bu karakterlerin gelişimi için bile izlenebilir bu dizi. Dizi hakkında spoiler vermeyeceğim fakat herkesin kendi yaşantısından enstanteler bulacağına emin olduğum bir dizi. Gençlerde atalet (Bilinçaltında ölümün (sonun) ulaşılmaz bir yerde olduğu yanılgısının sonucu) ve korkuya (eyleme geçmek için hala vaktinin olduğunu düşündürtür) sebebiyet veren ölümü anlatan bu dizi sizlere yeni bakış açıları kazandırabilecek, sıkmayan hikaye anlatımı ile de keyifli bir vakit geçirmenizi sağlayacaktır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
10 ay
Er

sağ ol



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.