Highpower seni üzmez merak etme, Ocz tam modüler olması lazım onun dışında bir avantajı yok, artık üretilmiyor Ocz psu'dan ziyade ssd'ye artık önem veriyor.
Siz bunda takılacağanıza güç ihtiyacınızı ve ne bağlayacağınızı önce seçin ona göre güç kaynağına karar verirsiniz birde güç kaynağını ne kadar yoğun kullanacağınızda önemli.Şu adresten güç hesabınızı yapın.
Siz bunda takılacağanıza güç ihtiyacınızı ve ne bağlayacağınızı önce seçin ona göre güç kaynağına karar verirsiniz birde güç kaynağını ne kadar yoğun kullanacağınızda önemli.Şu adresten güç hesabınızı yapın.
güç gerekliliğini yaptım hocam 600 w min lazım lakin yükseltme olabilir suyla sogutma gibi vs onun için 750 lik bi cihaz bakıyorum. biirde bu ocz nin zs 750 w ürünü dikkatimi çekti tek kanal bu nasıldır ustatım vala bilgili insanı bulunca yapısıyorum kusura bakmayın.
hocam haklısında fan sayım fazla yüksek performans fanlar yani olabiliyor dvd-rw var 2 tane vs sıvı sogutma 2x gelebilir ekran kartı içinde alabilirim öyle düşün yani :)
Amd işlemcileirn C.FireX testlerine bakmanı öneririm, Intel'deki gibi başarılı değiller, o yüzden ona göre kara ver, Intel kullanana da ben çift kart önermiyorum normalde ama millet kullanıp denemek istiyor, sonuçta fazladan güç tüketimi ve sıcaklık demek.
Çift kartlı ve o.c'lu sistemler de daha kararlı ve 750w üstü psu olmalı, işlemciye o.c şart bunu da hesaba katmak lazım, Seasonic, Silverstone, Corsair, Thermaltake gibi.
AMD R9 280 Crossfire - On your average system the cards require you to have a 700 Watt power supply unit as minimum. (http://www.guru3d.com )
TERCİH ETTİĞİM MARKALAR OCZ-CORSAİR-HİGH POWER
ARKADAŞLAR SESSİZLİK ÖNEMLİ VERİM ÖNEMLİ
TAVSİYENİZ 750W +80 TAVSİYE VARSA BU CİVARLARDA Bİ POWER SUP DA OLABİLİR.
3 PSU ARASINDA KALDIM
OCZ ZS-750=200 TL
OCZ FATAL1TY 750=230 TL
HİGH POWER ELEMENT 750 =220 TL
AYNI ZAMANDA
CORSAİR 200R KASA NASIL BİLİRSİNİZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydeath123 -- 26 Eylül 2014; 23:11:19 >