Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
129
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yapımcı Transistor'da Karşılaşacağımız Recursion Modu Hakkında Konuştu
G
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



      20 Mayıs'taki çıkışına 4 gün kalan Transistor için bugün yeni bilgiler geldi. Geliştirici ekip Supergiant Games'in yapımcı yönetmeni Greg Kasavin, Transistor'da oyunu bitirdikten sonra açılan Recursion modu hakkında konuştu.
 
     Kasavin, Recursion modunun Bastion'daki New Game+ moduna benzer olduğunu fakat Recursion'un New Game+'ın bazı fikirlerini daha da ileri taşıdığını belirterek şunları söylüyor: "Recursion modu, oyunu baştan oynarken yeni özellikler ve kombinasyonlar keşfetmenizi sağlayacak yepyeni bir oynanış sunuyor. Ayrıca oyunu ikinci kez oynadığınızda içerikte sürprizler bulacaksınız."
 
     Oynarken karşılaşacağımız düşmanların da farklılaşacağı belirtilen Recursion modu, Transistor'un etkileyici olması beklenen senaryosuna büyük oranda tekrar oynanabilirlik katacaktır. Transistor, 20 Mayıs'ta PC ve Playstation 4 için çıkacak.
 




S
10 yıl
Yüzbaşı

tekrar oynanabilirlik açısından iyi düşünülmüş



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
10 yıl
Yarbay

http://www.dualshockers.com/2014/05/15/sony-reacts-to-april-npd-victory-for-ps4-infamous-second-son-best-selling-next-gen-game/

Sony nisan ayinida almis infamous en cok satan next gen oyunu olmus siz hala nerdesiniz :)))



S
10 yıl
Yarbay

Bastion, müzikleri ve oynanışı, ortamı falan çok iyiydi, transistor'ün de ilk müziği çok iyiydi, umarım başarım devam eder ve ben pc'ye kesin gelecek diye dikkat etmemiştim, bekliyordum tabii ama çok sevindirici bir durum.



< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.