Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
269
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yandex Navigasyon toplanma bölgelerini göstermeye başladı
T
4 yıl
Moderatör
Konu Sahibi



Yandex Haritalar ve Yandex Navigasyon uygulamaları güncellenerek önemli bir özelliğe kavuştu. Bu uygulamalara Türkiye’deki acil toplanma alanı bilgileri eklendi.



Toplanma alanları, AFAD ve belediyelerden elde edilen verilere göre haritaya eklenmiş. Türkiye’deki tüm toplanma alanlarını göstermiyor ancak AFAD’ın açıkladığı ve belediyenin büyük toplanma alanlarının neredeyse tamamı listede gözüküyor.



Ayrıca Bkz.Volkswagen'in Türkiye kararı bir kez daha ertelendi



AFAD’ın belirlediği toplanma alanı bölgelerini e-Devlet’ten görüntüleyebilmek mümkün. Yandex, bu bilgiyi harita üzerinde gösterdiği için daha anlaşılabilir kullanım sunuyor. Üstelik çevrimdışı harita özelliği sayesinde haritaları indirerek afet anında internete bağlanamasanız bile yakınlardaki toplanma alanlarını listeleyebilirsiniz. Toplanma alanları için haritanın arama bölümüne “toplanma alanı” yazabilir veya mobil uygulamadaki toplanma alanı sekmesine girebilirsiniz.


 Haberi Portalda Gör

Deprem toplanma bölgelerine avm ve apartmanlar yapıldı.
Yoruma Git
12 Angry Men - 4 yıl +7
Merak ediyorum nereler kalmış :)
Yoruma Git
RoNNeZ - 4 yıl +3
R
4 yıl
Yüzbaşı

Merak ediyorum nereler kalmış :)




1
4 yıl
Yarbay

Deprem toplanma bölgelerine avm ve apartmanlar yapıldı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 18 Şubat 2020; 23:7:55 >


S
4 yıl
Yarbay

Zaten yasayanlar pek olmayacak yapilar sahte belgelerle saglam gosterildi ITU deki curuk elmalar sahte raporlari 17 Agustos sonrasinda icraatlerini yapmis deniliyor ...

Bircok AVM ve tesis zaten Deprem Toplanma Alani iken artik yalan oldu cogu ...

Az noktalarla olumlere ragmen yinede kim sigacak ? ..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.