1 metreden yakın bakınca görüntü baya bozuk. dvd de cd orjinalse dt ye göre daha iyi ama azda olsa yinede bozuk.42 ler genelde böylemi lcd de.tv ye altın uclu skartla rgb den baglı.dvd ye altın uclu compenent kablo ile baglı.kontras parlaklık ayarlarıyla baya ugrastım.keskinlik:0 olmuyo olmuyo.vestel 42750.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Orjinalden alıntı: görece benim kullandıgım ayarlar dt de kontras:48 parlaklık:38 keskinlik:0 renk:38 dvd de keskinlik:10 digerleri dt ki gibi sinema dogal
Bu ayarlar ile birlikte, Lcd Tv'lerin "Servis Menüsü" de çok önemli.
Orada yapılacak bazı can alıcı ayarlar performansı ciddi şekilde etkileyebiliyor diye bahsediliyor, fakat Vestel için ne kadar geçerli bilmiyorum. Normalde "Servis Menüsü"ne nasıl girileceği son kullanıcıya söylenmez; çünkü bir nevi cihazın temel ayarlarıdır ve yanlış değerlere ayarlanması sakıncalı olabilir (ne sakıncası var diye sormayın, bilmiyorum)
Tabi deneme yanılma yapmak değil bunun yöntemi; anlayan birisinin tam olarak parametreleri söylemesi gerekir. Servis Menüsü'ne giriş için : kumanda ile herhangi bir menüdeyken "4725" yazmanız gerekiyor. Fakat tüm sorumluluk size ait, sonra ayarları değiştirdim Tv'de sorunlar çıktı demeyin
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.