Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
4
Cevap
1357
Tıklama
0
Öne Çıkarma
yahoo mail beta da sorun yasıyorum
K
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaslar yahoo mail kullanıyorum. 5-6 ay önce beta ya geçtim ancak betaya geçtikten sonra bazı makinalarda maillerimi açamıyorum. hatta şunu söyleyebilirim sayfa kilitleniyor. dün açtığım mailleri bugün aynı makinede açamıyorum.(Mailime giriyorum maili açamıyor loading de kalıyor) yardımlarınız için şimdiden tşkler.



X
18 yıl
Teğmen

bende yahoo beta kullanıyorum, hem masaüstümde hem notebook da sorunsuzca herseyi yapabiliyorum.bağlantı problemi var dicem ama oda değildir.Mail ayarlarına bak bi istersen.



K
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

eski haline çeviremezmiyim ben bunu.betalı olmasını istemiyorum. bazen cafeye gidiyorum orda da açmıyor. açmıyor derken mailleri okuyamıyorum. loading diyor ama bir gelişme olmuyor. anlmadım ya ben bu işten bir şey. bu sorunla sadece ben mi karşılaştıkm yaaa.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

alll şimdide sayfa kilitleniyor.ya deli olacam ben yaaa


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
18 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

ohh bea eski haline çevirdim sorun ortadan kalktı. sakın ola siz siz olun beta ya üye olmayın. benden sölemesi :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.