Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
298
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Xiaomi SU7'nin fiyatıyla ilgili ilk resmi açıklama geldi
M
geçen ay
Moderatör
Konu Sahibi

Xiaomi SU7'nin fiyatıyla ilgili ilk resmi açıklama geldi
Çinli teknoloji devi Xiaomi ilk elektrikli otomobili SU7'nin prömiyerini yapmaya hazırlanıyor. Şirket CEO'su Lei Jun, merakla beklenen aracın fiyatının 500.000 yuan'ın (69.330 dolar) altında olacağını açıkladı. Böylelikle fiyat aralığının üst sınırını öğrenmiş olduk. Kesin fiyat lansmanın gerçekleştirileceği Perşembe günü duyurulacak.



Daha önce SU7'nin tüm donanım seviyelerini gösteren bir tablo internete düşmüştü. Söz konusu çizelgeye göre, arabanın baz versiyonu 219.000 yuan'a (30.370 dolar) satılacak. Bu da SU7'yi pazardaki diğer elektrikli otomobillere kıyasla oldukça rekabetçi bir konuma taşıyabilir. Tesla Model 3'ün Çin'de 245.900 yuan (34.100 dolar), Tesla Model S'in ise 698.900 yuan (96.900 dolar) başlangıç fiyatıyla satıldığını hatırlatalım.



Ayrıca Bkz.Elektrikli Xiaomi SU7 bayilere gönderilmeye başlandı



Xiaomi SU7, ziyaretçiler ve otomobil yazarları tarafından incelenmesi için şirketin perakende mağazalarına getirildi. Aynı zamanda, Çin uygulama mağazalarında Xiaomi Car uygulaması da yayınlandı. Tüm bunlar, şirketin elektrikli otomobil sektörüne girmeye hazır olduğunu gösteriyor.



Xiaomi SU7'nin fiyatıyla ilgili ilk resmi açıklama geldi
Giriş kısmında da belirttiğimiz gibi 28 Mart Perşembe günü şirket, resmi fiyatları açıklayacak ve SU7'yi satışa çıkaracak. Elektrikli otomobil aşağıda detaylarına yer verdiğimiz iki versiyon şeklinde sunulacak:




  • SU7: Arkadan itişli, 299 beygir güç, 0-100 km/s hızlanma 5.28 saniye, 668 km menzil

  • SU7 Max: Dört tekerlekten çekişli, 673 beygir güç, 0-100 km/s hızlanma 2.78 saniye, 800 km menzil



Xiaomi SU7'nin fiyatıyla ilgili ilk resmi açıklama geldi



Yeni bir rekabet dalgası yaratabilir



Xiaomi, önümüzdeki on yıl içinde otomotiv endüstrisine 10 milyar dolar yatırım yapmayı planlıyor. Şirketin otomotiv sektörüne girişi, azalan akıllı telefon talebine karşı ürün portföyünü çeşitlendirme stratejisine uygun bir hamle olarak değerlendiriliyor.



Xiaomi SU7'nin fiyatıyla ilgili ilk resmi açıklama geldi
SU7'nin piyasaya sürülmesi Xiaomi'nin yalnızca sürdürülebilir ulaşımdaki konumunu güçlendirmekle kalmayıp, aynı zamanda elektrikli araç pazarında yeni bir rekabet dalgası oluşmasına katkı sağlayabilir. Marka tarihinde açılan yeni sayfanın nasıl bir etki yaratacağını hep birlikte göreceğiz.




Kaynak:https://weibo.com/1749127163/O6CzWxIfn

 Haberi Portalda Gör

R
geçen ay
Yüzbaşı

Umarım kapısını açınca, çalıştırınca filan 10 saniye reklam beklememiz gerekmez telefonları gibi... Şaka bir yana, fena görünmüyor.




E
geçen ay
Binbaşı

Bize özel Redmi SU7C gibi alt seriler fena olmazdı. (C harfi kaldırılabilir gerçi, kırıcı geldi tekrar okuyunca.)



Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
geçen ay
Çavuş

Görünüşü iyi ama fiyatı pek iyi gelmedi. Malum bizim ülkede verginin vergisinin vergisi alındığından 30 bin dolarlık aracı 50-60 bin dolara alacağız



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
geçen ay
Yarbay

Yani iyi iyi de kardeşim bunlar çirkefleşmeden duramaz ki. İlla ki herhangi bi özelliği kullanmak için kendi telefonunu isteyecektir mutlaka...




S
geçen ay
Binbaşı

Vergi diye haraç kesmeseler yeterli. 35k ya satilsa gayet alınır ve iyi satar. Devlet engel olmasın yeter.
Elektrikliye %54 cin gümrük ekleyen tek iktidar yine bu AKP.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @E_Y_B_H_P_T
D
geçen ay
Yarbay

Halk için alt seri olarak Redsu 7 S veya redsu 7 pro modeller olsa




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.