Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 misafir, 3 mobil kullanıcı
23411
Cevap
591012
Tıklama
69
Öne Çıkarma
Cevap: Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (218. sayfa)
S
5 yıl
Yüzbaşı

Hocam turboda sık çalıştırmışımdır. Kitapçığında da böyle bir uyarı gördüğümü hatırlamıyorum ama ne yapayım artık servise bu detayı vermeyeyim bari... Teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
M
5 yıl
Er

turbo modunu halıda sadece satıcıya onay vermem gerektiği için deneme amaçlı calıstırdım ,henuz kapsamlı sekılde kullanmadım:)




Bu mesajda bahsedilenler: @ShadowOfSpirit
H
5 yıl
Yarbay

iRobot R6XX serilerinde harita yok, R9XX serilerindeki haritalama sisteminde de odaya yönlendirme vs yok, ancak düzenli ve eksiksiz temizlik yapıyorlar.
Amazon.com.tr üzerinde yurtdışı tedarikli ve Amazon garantili R9XX serileri var bu aralar, tavsiye ederim.
Saygılarımla





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 8 Aralık 2020; 5:29:32 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ibrahimgs88
S
5 yıl
Yüzbaşı

Halınız çok, irobot halı temizliğinde bir numaraymış.
Ömrü de uzunmuş, 10 yıl bile kullananlar varmış.
Tercih sizin.




Bu mesajda bahsedilenler: @ibrahimgs88
H
5 yıl
Yarbay

Almanya’ya göndermeni gerekir diye düşünüyorum ama bunda çekinilecek bir şey yok, herşeyi kendileri hallediyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @zinedine_zidane
D
5 yıl
Yüzbaşı

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro'yu denemiş biri olarak kesinlikle bütçe elveriyorsa Roborock S5max derim şahsen.



N
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Roborock s5 max cihazımı hep Roborock uygulaması ile kullandım. Şimdi Xiaomi uygulaması ile kullanmak istiyorum. Roborock'ta oluşturduğum haritayı Xiaomi Home uygulamasına aktarabilir miyim?
Neden? bir farkı mı var? yada daha iyi olan bir yanı? merakımdan soruyorum :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: NIGRA

Neden? bir farkı mı var? yada daha iyi olan bir yanı? merakımdan soruyorum :)

Alıntıları Göster
Zaten Xiaomi Home ile kullandığım bazı cihazlar var. Hepsini aynı yerden takip etmek istiyorum. Avantajı yada dezavantajı var mı bilmiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
5 yıl
Binbaşı

Şarj istasyonuna elektrik geliyor değil mi? Internet bağlantısında problem var mı? Fişi cekip geri takın, şarj istasyonunun ışığı yanması gerekiyor. Sonra robotu elle şarj yakınlarına bir yere getirip docka yollayın, geçici bir durumdur diye düşünüyorum. İnternet bağlantınızı da kapatıp açıp deneyebilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @part
R
5 yıl
Çavuş

daha önceden de bu şekilde yapmıştı ben ayırmıştım odaları.
dediğim gibi navigasyonuyla alakalı bir durum var ama çözemedim.




Bu mesajda bahsedilenler: @NIGRA
B
5 yıl
Binbaşı

Mop önemliyse s5 max tercih edin derim. S6pure da su elktronik kontrollü değil ve su haznesi küçük, başka bir fark yok bildiğim kadarıyla.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Noo Pasaran
N
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Buğün roborock s5 max makinama uyğulamadan ulaşamadım üstündeki wifi ışığı mavi olarak devamlı yanıp sönüyor bağlantı kuramıyor ne yapmam lazım sıfırlayıp tekrar kurulumunu yapsam düzelirmi.
s6 pure da da aynı sorun var. wifi ışığı yan sön yapıyor ve uygulamada bağlanmıyor. @kinqberq




Bu mesajda bahsedilenler: @kinqberq
H
5 yıl
Yarbay

Robotu kapatıp açınca yeniden bağlanıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kinqberq
H
5 yıl
Yarbay

Sizinki bayağı nazlanmış.




Bu mesajda bahsedilenler: @cavit63
N
5 yıl
Yarbay

Bende de öğleden önce aynı sıkıntı vardı.
Robotu kapatıp açtım, modemi yeniden başlattım düzeldi ama tesadüfen Roborock server'ın düzeldiği zamana mı denk geldi bilemedim siz de aynısını yazınca.
Server'lardan kaynaklı da olabilir belki...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 10 Aralık 2020; 14:37:21 >


Bu mesajda bahsedilenler: @kinqberq
B
5 yıl
Çavuş

Çok teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl
Çavuş

Tüketici hakem heyetine gidin hocam, söke söke alın paranızı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fotografya
G
5 yıl
Yarbay

Makinanın üzerindeki açma kapama düğmesine basın kapatın.Sonra tekrar basılı tutup açın düzelecek.Basta ben de şaşırdım ama bu kadar:)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ozgurum35
V
5 yıl
Çavuş

Ben cihazı resetlerim, uygulamaya yeni cihaz yüklüyor gibi + işaretine bastım, wi fi şifresini ilk kurulum gibi istedi girdim. Kurulum yaptı eski haritayı getirdi. Tekrar ismini değiştirmek dışında problem olmadı.




Bu mesajda bahsedilenler: @ozgurum35
F
5 yıl
Binbaşı

Hocam mesaja eklemeyi unutmuşum. İadeyi GittiGidiyor sağladı. Ben hatta ilk başta iade değil değişim için yollayacaktim ama sonra evdekiler iade edelim dediler. Hoş firma değişim için yollasaydiniz da değişim yapmazdık dedi cizikten dolayı. Tamam çizikten dolayı geri satmaniz zor haklısınız ama asıl sorun cihazın çalışmamasi siz ithal ettiğiniz firmayla bu şekilde fabrikasyon arızalı olanlar için iade değişim prosedürünüz yok mu dedim var dediler. E tamam işte sizde firmaya iade edeceksiniz bu kadar basit diyorum yok illa da almayız dediler. Telefondaki görüşmelerde fabrikasyon hatayı kabul ediyoruz deyip rapora kullanıcıdan kaynaklanan hasar demekle neyi amaçlamak istiyorlar özellikle bu firmadan robot süpürge almak isteyenlerin düşünmesini istiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alparslanender