Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
70
Cevap
1499
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Xiaomi Mi Mix kolay kırılıyor (3. sayfa)
D
8 yıl
Yarbay

insan gibi kullanın kırılmaz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
8 yıl
Yarbay

https://www.youtube.com/watch?v=d2jav7UdQtE

Kraker mübarek :D





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 2 Kasım 2016; 21:31:51 >


A
8 yıl
Yüzbaşı

Donanım haberin Xiaomi ürünlerine karşı anlamsızolarak yaptığı çifte standart bu güne kadar belli etmeden yapılıyordu ama iyiden iyiye belirgin bir karalama kampanyasına başlamışlar..




Y
8 yıl
Yarbay

Klasik ekrem71




N
8 yıl
Yüzbaşı

Ekrem71 haberlerini engelleyebiliyor muyuz? Ana sayfada falan çıkmasın.




B
8 yıl
Yarbay

EKREM



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

M
8 yıl
Yüzbaşı

Tam apple tezgah kurmuştur diyecektim ki haberi yapan Ekrem71miş :D



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
8 yıl
Binbaşı

Bazıları haberi Ekrem71 kendisi oturup yazmış sanıyor herhalde. Yazı İngilizce yayınlanan çok büyük bir sitedeki haberin Türkçeye çevrilmiş hali. MI5'te de malzeme kalitesinden ödün verilmesiyle ilgili internette videolar var. Adamlar o kadar ucuz üretebilmek için bir şeyler mutlaka kısacaklardı ki, bu malzeme kalitesi olmuş.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

Bazıları haberi Ekrem71 kendisi oturup yazmış sanıyor herhalde. Yazı İngilizce yayınlanan çok büyük bir sitedeki haberin Türkçeye çevrilmiş hali. MI5'te de malzeme kalitesinden ödün verilmesiyle ilgili internette videolar var. Adamlar o kadar ucuz üretebilmek için bir şeyler mutlaka kısacaklardı ki, bu malzeme kalitesi olmuş.

Haberin orjinal kaynağındaki habere yapılan yorumları okuyun öyle konuşun.

Burada verilen tepkilerin aynısını vermiş yabancılarda.



T
8 yıl
Yarbay

Adamlara bak neler yazmışlar. Kalın çirkin diye eleştirirler bir çok telefonu. Şimdide kılıf ve ekran koruyucusu derler. Sağolsun xperia telefonumu yıllarca kılıfsız ve jelatinsiz kullandım. Benden çektiğini bi o birde Allah bilir ama bana mısın demedi.


Güzel diye aldıkları telefonları kılıflarla, jelatinlerle ucubeye çeviriyolar.




S
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Buyrun dayanıksız(!) seramik Mi 5;


Videoyu izlemek için tıklayınız


Bu videoya inandınız mı? adam parlak yüzeye eğe sürtüyor ve kılcal çizik bile yok, şöyle söyleyeyim ben kalın çelik halata sahip motosiklet kilidini 1-2 dakika içinde eğe ile kesebiliyorum ama ayna gibi parlak yüzeyde mikronluk çizik bile oluşturamıyor derim sadece öyle bir malzeme olsa bulanın 7 göbek sülalesi yaşar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 3 Kasım 2016; 1:25:19 >

K
8 yıl
Yarbay

gayet normal adı üstünde çerçevesiz telefon zaten haber niteliği taşımıyor.




C
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking


Hani çerçevesi kalın diye Sony'e laf atan fanlar vardı, nerede onlar? Alsınlar ince çerçeveli telefonlarını.

PVC karşıtı insanlar laf atıyor hep. Aslında kışın soğuğu da engelliyor ama...



D
8 yıl
Yarbay

satışa çıkmamış olan bir telefonu kırmak nasıl bir duygu acaba, haber yaparken ise duyguları da merak etmiyor değilim




D
8 yıl
Yarbay

Ne bekliyodunuz? Zaten normal telefonlar dayanmiyor ?? LG V10 gibi celik kasa koyarlarsa kenara anca ozaman olur.




A
8 yıl
Çavuş

Telefon bu düşünce kırılır ki bu başka türlü bir telefon. Adamlar sınırlısayıda üretiyorlar sorunlar karşışında daha az sıkıntılarla uğraşmak için eğer bu erkan tarzı ellerinde patlarsa kronik sorunlar yaşanırsa üretilen telefon sayısı az olucak.

Anlayacağınız Note 7 herkese ders oldu



Y
8 yıl
Teğmen

Tamamen karalama kampanyası, adamlar harika ekran yapmış,herhangi bir iphone modelini sert bi zemine düşürün oda kırılıyor.




S
Hadi canım, gerçekten kırılıyor mu? Hayatta inanmam...

Xiaomi telefonları genel olarak zaten daha dayanıksız, bu bükülme testlerinde de rahatça gözlenebiliyor ama... düştü ve ekranı kırıldı diye haber yapmak komik değil mi? zaten düşen her telefonun ekranı kırılıyor...



D
8 yıl
Yarbay

Ya arkadaş lütfen böyle saçma şeyler ile gelmeyin.

Arkadaş neymiş ekran safir olsaymış bilmem neymiş. Safir yapmamışlar çünkü maliyeti azaltmak istemişler. Bla bla bla.

Ulan telefondan premium luk akıyor be.

Arkadaşım. Sen. Arazi telefonu almıyorsun. Öyle bir telefon arıyorsan Cat falan bak. Ya da Galaxy S7 Active al.

Öncelikle belirtelim. Bilinen en sert maddelerden biri olan elmas. Ekran tamamen damarsız ve lekesiz bir kaç bin karalık trilyonlarca dolar değerindeki elmastan bile yapılsa idi. O telefonun ekranı gene kırılırdı.

Arka kısım platin titanyum gibi bir materyalden de yapılsa o ekran gene kırılırdı.

ZİRKON çok sağlam. İnsanlar Zirkon yüzük sağlam olur diye balyoz ile vurup kırıyorlar. Sonra balyozdaki demir zirkondan daha yumuşak ama yüzün kırıldı. Demekki sahte diye video çekiyorlar. Ulan sanki yüzüklerin efendisi filmindeki sihirli yüzük ya. Volkana atıp falan ancak yok olmasını bekliyorlar herhalde.

Bu ahmaklara sadece gülüyorum. FİZİK diye bir şey var. Fizikteki temel kural şudur özetle : "Taş kabağa çarpar ise vay kabağın haline. Kabak taşa çarpar ise vay kabağın haline."

Yani sertlikler arasında vy canis majoris ile dünya arasındaki boyut farkı kadar bir fark yok ise böyle bir olay imkansız.

Ayrıca sertlik sadece çizilmeye karşı dayanım sağlar. Sertleşen madde aynı zamanda kırılgandır. Bu telefonun ekranının kırılmaması için ekran dahil tamamının esnek plastikten yapılması gerekirdi.

Örnek verelim. Normalde çeliğe zarar veremezsiniz kolay kolay. Ancak mutlak soğuk seviyesine soğutursanız büzüşerek çok daha yoğun ve sert bir hal alır. Ama aynı zamanda kırabilirsiniz de.

Darbe aldığında bu darbeyi emip enerji olarak saklayan ardından da yavaşça serbest bırakan bir materyal gelişmedikçe düşünce kırılmayan telefon imkansızdır. Ya da LG V10 daki gibi çarpma enerjisini emecek bir tampon yapacaksınız. ( LG V10 daki üst ve alttaki plastik kısımlar aslında araçlardaki darbe emiciler ile aynı şekilde yapılmıştır. Ekrandan aynı bu parçalar enerjiyi kendi üzerlerinde toplayıp ekrana iletilen kinetik enerjiyi emerler. )

Eğer çerçevesiz bir telefon yaparsanız. Düştüğünde ekran kırılır. Bu bu kadar açık ve net.

Bu kullanım ile alakalı. Bu konuda en sağlam telefonlardan biri Samsung Note 3 tür. He evet o İPHONE koyunlarının PLASTİİİK diye ağızlarını yamulttukları telefon gelmiş geçmiş darbeye en dayanıklı telefonlardan biridir. Ben bir yıl kullandım. Tek bir kez düşürmedim. İş yerinde bir arkadaşa sattım o da bir kaç yıldır kullanıyor. Muhtemelen 300 den fazla kez düşmüştür. Çerçevesindeki boya tamamen döküldü-ezildi ama ekran hiç kırılmadı şimdiye dek.

Yani telefon alacaksan arkadaşım düşürmeyeceksin. İnsan gibi kullanacaksın.

İyi be araba aldım 180 le duvara çarptım haşat oldu. Halbuki tamamen bütünleşik çelikten yapsalar bu kadar ezilmezdi.

Ulan o arabanın yamulması senin hayatını kurtarmak için. İnsanlar çarpma yüzünden ölmez. Durma yüzünden ölürler. Fiziksel temas olmadan ölünmeseydi asansör kurbanları ölmezdi.

Neyse fazla kızdım habere. Sadece ağzına gelen konuşuyor ona sinir oluyorum.

Telefon kırılmış. VALLAHA mı.

Ne bekliyordunuz ula. En son Nokia 6233 ü düşürdüm elimden. Para veriyorsanız hayvan gibi kavrayın telefonu. Gençler paranın değerini bilmiyor telefonu da kaykılır gibi tutuyor. Sonuç telefonun düşmesi.




M
8 yıl
Teğmen

efsane telefon olmuş silikon bumber şart