Xiaomi 70mai 1s d06 ürünü hepsiburadadan aldım ama 1 dakikalık kayıt yapıyor sadece ayarlara baktım uygulamadan ama maksimum 3dkya çıkarabiliyorum bunu nasıl sınırsız yapabilirim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
1'er dakika veya 3'er dakikalık parçalar halinde kayıt yapar araç kameraları. Tek parça olursa hafıza dolunca nasıl öncekini silip yenisine yer açsın. Hem 3'er dakikalık parçalar halinde olduğu zaman silinmesini istemediğin kısım 3 dakika veya altında bir video olacak ve çok yer kaplamayacak.
Biraz geç yazacağım ama bir problemim var. Mesela Allah korusun kaza yaptım. O sırada kameranın kayıtta olup olmadığının nereden bileceğim. Yani sürekli olarak 1-3-5 dakikalık kayıtlar mı alıyor kamera? Tam olarak bu kısmı anlayamadım
Kontağı açtığınız zaman kamera aralıksız kayıt alır, sadece videoların uzunluğu 1 dakika. Kontağı açtın 30 dakika yol gittin diyelim elinde 30 tane 1 dakikalık görüntü olur. Görüntü kaybı yok yani.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >