Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
818
Tıklama
0
Öne Çıkarma
--Xfps Önerileriniz--
H
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar bir kac gündür xbox360 icin fps oyunlarını klavye ve mouse ile oynama aparatı aradım ve bir cok alternatif olduğunu gördüm sitemizdede bircok kişi kullanmış. benim merak ettiğim konu en kullanışlısı hangisi. Tabiki pc deki kadar iyi olmasını beklemek zor ama pc dekine an yakın deneyimi hangi ürün verir bunu bir de sizden öğrenmek istedim bazı arkadaşlar xbox360 da klavye maouse olmaz ne anlamı var diye bilirer ama bir de böyle denemk istiyorum sonucda yeni deneyimlere acık olmak gerek :) şimdiden yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler..



A
12 yıl
Yüzbaşı

Ben olsam almazdım, alışınca gamepadle çok rahat.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
12 yıl
Yarbay

xfps commando kullandım, uzun süre oynadıktan sonra kötü oynamaya başlıyorsun, kendi mouse u ve navigasyonu vardı, çokta kaliteli değiller, pc deki performansı bekleme

en iyisi kolla oynamaya alışmak 1 ay sonra rahat rahat oynarsın kolla



K
12 yıl
Teğmen

ben bu üründen kadıköyde hiç bi dükkanda bulamadım :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Yüzbaşı

İstanbulda olsan denettiricem sana xfps'yide bursa'da oturuyormuşsun. Eğer pc deki hassasiyeti arıyorsan kesinlikle hayal kırıklığına uğrarsın, bende arkadaşlar gibi kola alış derim.

Bu arada resimler için kusura bakma 2 gündür dışardayım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

sorun değil xbox360 gameped ine 1 saatte alışmıştım ama olay online olunca hırs yapıyosun adamlar deli gibi oynuyo insanın zoruna gidiyo tabi bir süre sonra :))



S
12 yıl
Yarbay

Hocam konsol geldiginde ilk oyunum Crysis 2 Online Demo'suydu. Hic unutmam hic oynuyamiyordum , bomba gibi dolasiyordum evde kolu falan isiriyordum sinirden, gittim Black Ops aldim yaklasik 2 senedir oynuyorum FPS , xboxda ilk geldiginde black ops yoktu yanlis anlmayin , simdi bayagi alistim. Anliyacagin zaman meselesi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
12 yıl
Yarbay

PC'deki klavye+mouse hassasiyetini aradığın için bu ürünü almak istiyorsan hiç paranı harcama çünkü alamazsın.

Yapacağın en güzel şey gamepad'e alışmak


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yarbay

Gamepad 'e alışırsan klavye mouse aramazsın bencede.Kendimi bildim bileli FPS oyunlarını konsolda oynarım.Gamepad ile oyuna daha kolay hakim olunuyor bence.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Yarbay

Gamepad'e alıştığımdan beri, bilgisayarda FPS oyunlarında fare ile nişan alamaz oldum. 1 ay içerisinde alışırsın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yarbay

Kesinlikle Gamepad'e alıştıktan sonra bidaha bırakmak istemezsin.Bende şu anda Pc de fps oynamıyorum.Yatağa uzanıp katliam yapmanın zevki başka..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.