Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1361
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xerox 3100mfp hakkında
D
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar bu ürünü alacak kişilere ufak bir uyarıda bulunmak istiyorum. Bu cihazi wireless ile calisiyor diye satan firmalar bu ürünün ne wireless stick ini bulabiliyor neden barindiriyor. herhangi bir wireless ile de aygit calismiyor.Kendine ozel wireless stick i var ve bunun fiyati bir draft-n wireless parasi yada bir print server parasina denk geliyor. Bunu satan firmalar bu konuda en ufak bir bilgi vermiyor. tek bir dosyanin fotokopisi icin saniyede tik tik tik cekerken bir 3-4 sayfalik bir yaziyi anca 1 dakikada cikariyor...

Ayrica bu urun malesef ki SAGEM üretimi. Xerox yetkili saticisi bunu soylediginden beri aklimda buraya yazayim diye duruyordum. Herkesin haberi olsun. Bu aleti cok zorlamamamizi soyledi. Cabuk board yaktigini ve bozuldugunu da ekledi. Umarim sizin basiniza bunlar gelmez. herkese iyi gunler.



C
12 yıl
Teğmen

ilaveten bu cihaz ile ilgili bende bir bilgi eklemek istiyorum. Toner dolumu sim kart olmadan bir işe yaramıyor. Her toner bittiğinde dolum yaptırırken bir de sim kart satın almanız gerekecektir. Diğer bir yöntem ise cihazın anakartını dışarı alıp fix programını flash entegresine yüklemektir ki 110 TL. gibi bir maliyeti var.

İnsanlar teknoloji mağazalarındaki satışcıların yönlendirmeleriyle cihaz tercih etmemeli.

Bu arada anakartı yanmış olarak servisimize bugüne kadar kesin 10 adet gelmiştir.

Ben de bilgi eklemek istedim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.