Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
708
Tıklama
0
Öne Çıkarma
XCode ile uygulama geliştirmek için bilgisayara ihtiyacım var
F
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Daha önceleri linux deneyimim var ama Mac bilgisayarlarda donanım parça özellikleri farklı çalışıyor.
Objective-C öğreniyorum. Mac bilgisayara ihtiyacım var, sadece XCode kullanacağım,
iPhone 4'üme uygulama geliştirmek istiyorum. İkinci el bir şey arıyorum, 500-600 den fazla veremem.


Mesela aşağıdaki işimi görürse, çok iyi olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-imac-g5-20-1.8ghz-1.5gb-ram-160gb-klavye-ve-mouse-166684968/detay



B
11 yıl
Binbaşı

Vmware a mac osx kurup kullanabilirsin



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

A
11 yıl
Teğmen

iPhonununz için uygulama geliştirecekseniz developer hesabı alacaksınız o da 200TL(99TL). Ayrıca 500-600 TL'ye alacağınız ki bulur musunuz bilmem bilgisayarın gücü xcode ile uygulama geliştirmeye yetmez. vm vare ile mac kurup uygulama geliştirmek için de çok güçlü bir pc ye ihtiyacınız var. kolay gelsin :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @fatihmert
O
11 yıl
Yarbay

Linkteki bilgisayarla o iş olmaz gibi. Ben i3 makinede hackintosh kullanıyorum Xcode, Android Studio falan mis gibi çalışıyor. Ya en azından C2D bir makine bulun ya da uygun parçaları olan bir PC toplayıp hackintosh kurun. Vmware ile kastırır gibime geliyor.



R
11 yıl
Yarbay

Bu işe girmek istiyorsan eğer seni yarı yolda bırakmayacak çözümler bulman gerek. Core 2 Duo macler bulabilirsin ancak onlar 1.000 tl ve üzeridir. Para kazanırsan eğer yaptığın işten zaten ileride daha iyisini alırsın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
11 yıl
Yüzbaşı

Verdiğiniz linkteki cihaz ile XCode kullanamazsınız. G5 çok eskilerde kalmış ve yeni sistemleri desteklemeyen bir sistem.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.