Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
73
Cevap
1354
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Xbox Series X'te 60 FPS Standart Olmayacak (5. sayfa)
B
4 yıl
Yarbay

2k-1080p 60fps 'i kim yeterli bulmuyor pardon?Sanırsın herkeste 2080 ti var:D



B
4 yıl
Yarbay

İnsanlar kaç parayla ne satın almak istiyor. O fiyata göre bu donanım çok çok iyi ne derseniz deyin. Türkiye fiyatı pahalı ama onun sebebi belli...



B
4 yıl
Yarbay

Bu paraya böyle harika donanımlar satılıyor minimum kar ile daha ne istiyorsunuz. Hepinizin evinde 2080ti var di mi :) Kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş :)



B
4 yıl
Yarbay

Bence artık konsollara 3 tane ayar getirmeleri lazım fullgrafik30fps orta grafik60fps düşükgrafik120fps böylelikle kullanıcılar bu 3 aylardan birini tercih etsin.



A
4 yıl
Yarbay

Merak etmeyin olucak olucak Halo İnfinty gibi çöp grafik olursa olur 120 fps de olur hatta zaten Xbox Series S i bu yüzden çıkardılar adamlar piyasaya Bir firma kendi ayağına bukadar sıkar bu arada Xbox Series S piyasada bulunuyor hertarafta var ne hikmetse X ise stok sıkıntısı yaşıyor yani insanlar ucuz die bu konsolu tercih edicekler tezleride patladı heralde.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 22 Kasım 2020; 23:14:38 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.