Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
89
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xbox için Haziran Ayında Büyük Bir Etkinlik Planlandığı Bildirildi
M
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

 
 
VentureBeat muhabiri Jeff Grubb, bir canlı yayın sırasında Microsoft'un büyük Xbox etkinliğini Haziran ayında düzenlemeyi planladığını bildirdi.
 
Grubb, Video Games Chronicle aracılığıyla şunları söyledi: "Muhtemelen yakında bu konuda söyleyecek daha çok şeyim olacak. Ancak bu etkinlik Mayıs'ta değil, Haziran'da olacak. Mayıs ya da Eylül'de bir şeyler yapabilirler mi bilmiyorum. Ama Haziran'da E3 tarzı bir etkinlik yapmayı planladıklarını biliyorum."
 
Eğlence Yazılımları Derneği (ESA), daha önce E3'ün COVID-19 salgını nedeniyle yalnızca çevrimiçi olacağını belirtmişti. E3 2021, Haziran 2021'de de online olarak gerçekleştirildi. E3 2022 için henüz kesin bir tarih bulunmuyor.
 
Yayınlanan video
 
 




B
2 yıl
Yarbay

nasıl büyük olmasın? dünya kadar IP leri var



B
2 yıl
Yarbay

Lego 4k 120 fps.Birkaç tane troki vroki indie oyun.Mivrozort kendin birşey üretme anca varolan firmaları alıp tekelleş.Tüm microzort oyunlarını topla bir ghost of tsushima etmez.Şimdi fanboycuklar saldırır ama pşyasada bulunmayan ps5 bile bu eziklerin 2 katı satmış :)



M
2 yıl
Yarbay

Yeni gears
Halo wars 3
Yeni bir tps oyun bekliyorum



B
2 yıl
Yarbay

allahın eziği sanki sony oyunlarını firma olarak kendisi yapıyor



B
2 yıl
Yarbay

Xbox'ın GOW Ragnarok, GT7, Horizon 2 Forbidden West'i geçebilebileceğini sanmıyorum. PS VR2 desen yine önde. Elden Ring PS5 versiyonu da daha iyi + 3 kat daha hızlı yüklüyor. Özellikle ölünce büyük fark oluyor



K
2 yıl
Yarbay

Merakla bekliyoruz, yeni neslin en güçlü ve en uygun fiyatlı iki konsolu için. 😎



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 yıl
Yarbay

Starfield ten bir gameplay görelim de ağzımızın suları aksın.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.