Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
861
Tıklama
0
Öne Çıkarma
xbox game pass hakkında
L
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Xbox one s almayı düşünüyorum. Game pass'e üye olmak gerekiyor sanırım konsol için aylık 29TL ve buna ek olarak oyunlar satın alınıyor.
1- Peki üyeliği kapatırsam satın aldığm oyunlar da siliniyor mu veya oynamaya devam ediyorum da yeni oyun mu alamımyorum?
2- Üyeliğimi sınırlı süreliğine kapatabiliyor muyum mesela 3 ay oyun oynamayacağım ozaman kapatıp 3 ay sonra tekrar açtığımda kaldığım yerden aynen devam ediyor muyum?
3- xbox sitesinde GTA5 için "Xbox Game Pass for Console içerisinde yer alır" diyor yani game pass üyeliği ile bedava mı oluyor?



L
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok teşekkürler sistemdeki oyunlar "xpass game pass içinde yer alır" yazılanlar değil mi? Bu oyunlar ne kadar süre sistemde o biliniyor mu? Ve sistemde olan oyunların listesine erişilebiliyor mu?https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/games
Burada her oyuna ayrı ayrı bakmak gerekiyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @K.Oze
T
4 yıl
Yüzbaşı

Oyunların kaldırılacağı bir ay yada 15 gün öncede haber veriliyormuş eklenecek oyunlarda öyle burada takip edebilirsiniz onlarıda.https://forum.donanimhaber.com/xbox-game-pass-oyunlari-haberleri-bu-baslikta-uyelik-sistemi-konusulmamaktadir--141966321




Bu mesajda bahsedilenler: @ledie
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.