Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
619
Tıklama
0
Öne Çıkarma
xbox 360 dvd kumanda sorunsalı
S
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar ben orjinal xbox360 dvd kumandası aldım ama ne medya center da nede xbox da dvd izlerken sesi birtürlü indirip kaldıramıyorum ve bazı düğmeler de gerçek işlevlerini yapamıyor bunun sorunu nedir acaba? yardımcı olursaanız sevinirim.



S
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar bir yardım edin yokmu bilen duyan.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Binbaşı

bende mp3 dinlerken ses kısma ya da arttırma yapamıyorum kumanda ile, çünkü xboxta öyle bi özellik yok bunu anladım. controller ile yapabiliyorsun ama kumanda işe yaramıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

hay ben bu ms tun... Şu ramazan günü ağzımı açtıracak şimdi.kardei nedir bu anlamadım bu benim aldığım 4 düncü konsol diğer 3 ünü sattım enson kendime elite aldım falcon işlemcili umarım bunda bir sorun çıkmaz kumandada update ile düzelir ise tam süper olacak:D ne yapalım böyle idare edeceğiz artı birde birsürü program indirdim birtürlü divx falan çalıştıramadım örnek: vme,twersty gibi yardım edebilirsen sevinirim.ayrıca cevap için teşekkür ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.