S

Teğmen
19 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
13 yıl
XBOX 1 HAKKINDA CİDDİ BİR SORUNUM VAR YARDIM EDİN LÜTFEN
merhaba arkadaşlar eski büyük ustalardan yardım bekliyorum.

sorun şöyle gerçekleşti yeğenime geçen sene forumdan ikinci el bir xbox aldım sorunsuz çalışıyordu geçenlerde ne olmuşsa hiçbir oyunu ve hiçbir yükleme cd sini okuyamaz hale geldi ve hata ekranı ile karşılaştım hata olarak xbox media center ı dashboard olarak yüklemiştim error vermişti bende ftp ye bağladım tarzanca eksik bilgim ile Q sürüsücüsündeki bütün media center dosyalarını silip c deki leri kopyaladım ondan sonra ne ftp ne bişey kaldı bende hdd kini pc ye bağlayıp sildim komple öyle kaldı boot ekranında hiçbirşey yapamıyorum alaaddin çipli makina rica ediyorum yardım edin yoksa çöp olacak makina selamlar. yardımlarınızı bekliyorum.
S
15 yıl
95 lik nine xbox 360 oynuyor hmede halo :D
Merhaba arkadaşlar nette gezerken bu videoyu buldum ve paylaşmak istedim buyrunhttp://akilli.tv/video/174711/-95-yasindaki-teyze-halo-3-oynuyor.aspx
S
15 yıl
XBOX 360 CAFE KAPANIYOR...
Evet arkadaşlar sonunda tr ye geldim ve xbox 360 cafemi açıyorum dükkanı kiraladım cafe hazır olduğunda resimleri buraya eklerim bunu türkiyede ilk ben yapmış olacağım umarım diğer arkadaşlar için öncü olurum şimdilik herkese iyi günler dilerim görüşmek üzere hoşçakalın.
S
15 yıl
xbox 360 cafe
Evet arkadaşlar sizden öneri bekliyorum herşey yolunda giderse birkaç ay içinde açmayı planlıyorum sizce xbox 360 cafe çalışırmı ps3 cafeler kadar rağbet görürmü?
S
16 yıl
xbox 360 dvd kumanda sorunsalı
merhaba arkadaşlar ben orjinal xbox360 dvd kumandası aldım ama ne medya center da nede xbox da dvd izlerken sesi birtürlü indirip kaldıramıyorum ve bazı düğmeler de gerçek işlevlerini yapamıyor bunun sorunu nedir acaba? yardımcı olursaanız sevinirim.
S
16 yıl
Wireless gamepadi Vistada kullanmada sorunum var.
Merhaba arkadaşlar ben vista home basic ingilizce sürümünü kullanıyorum laptop üzerinde ve xbox360 wireless game pad i play&charge kit ile usb den bağladım vista anında driver yükledi ve device manager da microsoft common controller for windows class ve hemen altında da ( xbox 360 wireless controller via play & charge kit ) diye yazıyor ama birtürlü control panel de game controllers da görünmüyor yazılım da indirdim ama olmuor. BANA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR DELİRECEĞİM YOKSA

Konu başlığı seçerken sorununuza uygun başlık seçiniz.
S
17 yıl
360 maceram elite ile son buldu
evet arkadaşlar son çare olarak elite aldım ilk makinam u 9 üretim idi 15 gün dayandı yeni aldığım elite 2007/6 üretim pal makina nerdeyse hiç ısınmıyor gerçekten şaşırdım çünki eski makina alev alev yanıyordu fakat elite in arkasını elimle kontrol ettiğimde ılık bir hava geliyor galiba iyi bir seçim yaptım en sonunda. bunu niye anlattım çünki canım yandı başkasının ki yanmasın artık dedim onun için anlattım.
S
17 yıl
ebay\u0027dan ucuz oyun alma rehberi
merhaba arkadaşlar orjinal oyun kullananlar için mükemmel bir rehber olması dileği ile. şimdi ebay dan alış veriş nasıl yapılır en ucuz oyun nasıl gelir ikinci el olsun sıfır olsun farketmez ustalardan yardım bekliyoruz lütfen konuya bir el atalım bütün ustalara saygılar. birde bu konuyu üst konu yaparsalar yönetici arkadaşlardan rica ediyorum çünki herkesin işine yaşayacak.
S
17 yıl
E74 tamiri
evet arkadaşlar 3 aydır makinam serviste ben suudi arabistan da yim ve deli oldum beklemekten makinamı tamir edebilecek bir yer varmı bilen arkadaşlar bana bir yardım edin bir adres bir telefon allah rızası için yoksa kafayı sıyıracağım.
S
17 yıl
360 BENQ dvd
Arkadaşlar benq sürücülerde bir gelişme yokmu fw çıkmadımı acaba?Bir bilgisi olan var ise bizimle paylaşabilir ise sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.