Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
31
Cevap
2095
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Xbox 360 arcade için harddisk şart mı?
R
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar Xbox 360 arcade aldım. Bildiginiz gibi harddisk yerine 256 mb hafıza kartı var bu modelde. Sormak istedigim sorular; harddisk almama gerek var mı? 256 mb karta ortalama kaç oyun kaydedebilirim, yani çabuk dolar mı?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



D
15 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

wd alsak nasıl takıcaz xbxa??
hangi model ve kaçlığı kaç para?
link yada model lütfen....


Elinde Hdd kutusu olması lazım. Ürün olarak da şu an piyasada satılan WD Scorpio Blue 250-320 gb hddler işini görür.

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=24228
http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wd3200bevt-2.5-320gb-sata-2.0-scorpio%C2%AE-blue%E2%84%A2-5400rpm-notebook-disk/productdetails.aspx?I_ID=36545

Şuradan da yapılışını öğrenebilirsin...
http://forum.donanimhaber.com/m_27378144/tm.htm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.