Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
2236
Tıklama
0
Öne Çıkarma
www.indirgo.club Android ve Uygulama
E
6 yıl
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

indirGO.club Türkiyede farkındalık yaratmak için oluşturulmuş bir APK paylaşım sitesidir.

indirGO.club birçok bilinen YouTube kanalıyla ve bilinen siteyle anlaşmalı olarak çalışmaktadır. Sitenin bilinen özellikleri şunlardır. Çevrimiçi destek (oyun istek ve sorunları değerlendiriliyor), indirGO.club Bildirimli Android Uygulaması, Reklamsız hızlı indirme linkleri, reklamsız bir web sitesi, kendine has link kısaltma servisi ile güvenli yönlendirme, 0.69 sn açılış hızı ve sürekli güncellik. Kurulduğu tarihten bu yana yüzde seksen iki mobil hit oranına sahip bir android apk paylaşım sitesidir.

Türkiye'de birçok apk paylaşım sitesi bulunuyor ve bunların arasından farklı özellikleri ile sıyrılıp çıkan indirGO.club web sitesini ziyaret ederek değerlendirirseniz gelişmemize katkıda bulunabilirsiniz. Kullanışlı arayüzü ile dikkat çeken bu siteye daha neler eklenebilir? neler geliştirilebilir? arayüz kullanışlı mı? gibi sorulara yanıt vermeniz bizim için önemlidir.



indirGO.club





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhanwhy -- 14 Haziran 2018; 23:38:30 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.