Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
27
Cevap
1568
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wonder Woman 1984 filminden ilk fragman yayınlandı
L
4 yıl
General
Konu Sahibi



İlk filmiyle hem sinemaseverlerin hem de eleştirmenlerin büyük beğenisini toplayan Wonder Woman, önümüzdeki yaz beyaz perdeye geri dönüyor. Yapımcı stüdyo Warner Bros, merakla beklenen yeni filmin ilk fragmanını nihayet bugün paylaştı. İşte Wonder Woman 1984'ten ilk görüntüler:





Gal Gadot'un canlandırdığı sevilen kahramanımız Wonder Woman, yeni filmde 80'lerin renkli dünyasında büyüleyici bir yolculuğa çıkıyor. Fragmanda filmin konusuyla ilgili çok fazla detay verilmemiş ancak Warner Bros'un ifadelerine göre Diana Prince'i yeni filmde bu sefer Sovyetler Birliği'ne karşı mücadele ederken izleyeceğiz. 



Fragmanın dikkat çeken noktalarından birisi elbette Chris Pine'ın karakteri Steve Trevor'un geri dönüşü olmuş. Bu konuya nasıl bir açıklama getirilecek şu an için bilemiyoruz. Steve Trevor yeni filmde de yine Wonder Woman'ın en büyük yardımcısı olacak.



Game of Thrones ve Narcos gibi dizilerden tanıdığımız ünlü oyuncu Pedro Pascal, filmin kötü adamı Max Lord'u canlandırıyor. Bir diğer ünlü oyuncu Kristen Wiig'i ise çizgi romanlarda Wonder Woman'ın baş düşmanı olarak bilinen Cheetah rolünde izleyeceğiz.



Wonder Woman 1984, 5 Haziran 2020'de gösterime girecek.



 

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

Wonder Woman Marvel içeriği değil ki. DC Comics içeriği.
Yoruma Git
goldhand35 - 4 yıl +7
kaliteli bişeyler izlemeyeli baya olmuştu
Yoruma Git
Second sister - 4 yıl +5
Fikri var akli yok. Oyuncu ayri senaryo ayri. Ayrica ilk filmde Türk düsmani ne vardi?
Yoruma Git
Rachsuchtig - 4 yıl +5