Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1334
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wix.com üzerinden site yapmalı mıyım?
W
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selam forumdaşlar. Ben ve bir kaç arkadaşım ufak bi blog kurmak istiyoruz. Domainimiz var ve düşüncemiz şu yönde biz wixden siteyi kurarız 2 ay sonra baktık hoşumuza gitti wixden çıkıp iyi bi tasarım şirketine veririz. Şimdi sorum şu: Wixden 2 ayda çıkılır mı? Sizce mantıklı mı?

(Biliyorum hemen herkes wix hakkında olumsuz düşüncelere sahip ama henüz heves olup olmadığını anlamadığımız bi işe 400-500 tl yatırmak istemiyoruz çünkü hepimiz maymun iştahlı adamlarız 2 gün sonra cayabiliriz :D )



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Z
7 yıl
Yarbay

Wix kullanıyorum. 1 günde işimi görecek şekilde site kurdum. Kolay ve anlaşılır her şey sürükle bırak mantığı ile çalışıyor.



Wix zaten ücretsiz başlangıç için. Mevcut tasarımlardan size uyanı seçin sitenizi oluşturun. Baktınız ki bütün alt yapıyı beğendiniz o zaman premium pakete geçersiniz.



Aylık ücretlendirmeyi seçerseniz istediğiniz zaman çıkabilirsiniz. Domain 1 yıllık mecburen alacaksınız.



Ben e ticaret sitesi kurdum. Göz atmanızı tavsiye ederim.www.wildmilkboxer.com takıldığınız yer olursa bildiğim kadarıyla yanıtlarım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.