Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
839
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wireless Ağını Repeater ile Güçlendirmek + Yardım
D
11 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

TTnet'in verdiği Zyxel Vdsl/Adsl Modemim alt katta olduğundan sinyal kalitesi çok düşüktü. Elimde bulunan Tp-Link 3020ML 3g router'ı AP modunda repeater olarak kullanarak bunu güçlendirmek istedim. Tp-link sitesinden yardım alarak router'ın ayarlarından quick setup ile gerekli bilgileri girerek her ikisini birbirlerine bağlamayı başardım. Ancak sorun bundan sonra başladı: Tp-Link'i üst kata bilgisayara yakın bir konuma koymama ve sinyal derecesi full olmasına rağmen, bilgisayar (Hp G6 I-5 3210, win 8.1) bir türlü istikrarlı bir sinyal yakalayamıyor ve sürekli değişen sinyal dereceleriyle bir siteye girmek istediğimde " ERR_NETWORK_CHANGED " uyarısıyla bağlantıyı sağlayamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.