Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
209
Tıklama
0
Öne Çıkarma
wireless Adsl de güvenlik sorunu ??
P
20 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar, birkaç bilgisayardan oluşan bi wireless ağımız var. modemimiz us robotics 9106. bu ağa bi şifre koyup gelen geçenin girip bilgisayarımızı uzaktan karıştırmasını istemiyoruz. ne yapabiliriz. wpa-psk ve mac filter gibi birşeyler okudum ama internette araştırınca pek birşey bulamadım. yardımcı olursanız çok sevineceğim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



A
20 yıl
Yarbay

adsl modemin config kısmında web key koyacaksın ve bu şifreyi diğer pc'lere kaydedecenki her seferinde sormasın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
20 yıl
Yarbay

Forumda bu bölümde biraz arama yaptır. Fazlasıyla ilgi var. Wep yerine wpa-psk kullan. Wep birkaç dakikada kırılabiliyormuş.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.