Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
204
Tıklama
0
Öne Çıkarma
WİNDOWS XP KLAVYE ÇALIŞMIYO ACİL LÜTFEN!!!
A
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Okuyun lütfen üşenmeyin. Arkadaşlar benim pc ye 1 yıl önce falan virüs girmişti sonra öğrendim sildim geçenlerde fakat daha virüs olduğu zamanlarda falan klavyemde sorun yoktu.Güvenli modda virüsleri sildim temizledim pc yi açtım bu sefer klavyede yazdıklarım ya kare yada boşluk olarak çıkıyodu bi kurcaladım f klavye falan yaptım sonra q falan sonra dili tr falan yaptım kapadım açtım düzeldi sonra pcye şifre koydum sonra bi 10 dk sonra tekrar gitti klavye sonra tekrar kapatıp açıyım dedim şimdi şifreyi giremiyom acil yardım lütfen nasıl klavyeyi düzeltebilirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTİN2004 -- 21 Haziran 2016; 16:44:12 >

A
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

hadi lütfen bilen yokmu. güvenli modda falan olmaz mı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.