Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
158
Cevap
21816
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Windows Phone 8 hakkında merak edilen her şey! (4. sayfa)
M
12 yıl
Teğmen

Bu konu sayesinde ne kadar çok Windows fanboyu varmış onu öğrendik. Gelene geçene + - basmışlar. Tipik ergen klasiği.

Kaç tane Windows Phone var ki piyasada bu kadar çabuk oluştu bu fanboy kitlesi onu da anlamak mümkün değil. Bu sözümden Windows Phone'a karşı olduğum çıkarılması zira 15 senedir Windows'un işletim sistemini kullanıyorum. Ben sadece bakış açılarını analiz etmeye çalışıyorum.


Neyse dilerim iyi ürünler piyasaya çıkarda bizde artık 1000TL'nin altına çok daha iyi telefonlar alırız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ment877 -- 12 Temmuz 2012; 20:54:28 >


E
12 yıl
Yarbay

450 tl ye ikinci el bir lg e900 aldım..cok sık telefon değiştiririm..su an cihazımdan cok memnunum..sadece tek problemim sarj..o da benim gibi bir insana hangi telefon olursa olsun hep 1 gun gidiyor zaten..ben androidin limitlerini zorlayamam..o yuzden orta segmentteki android cihazlar hep kasıyor gibi geliyor bana..gecen arkADasim samsung galaxy ace aldı...felaket kasıyor makine...wp gercekten cok hızlı..interneti harika...bence mutlaka deneyin..



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

D
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ben yinede bu wp8'nde tutmayacağını düşünüyorum.Esnek ve göze hoş gelen bir sistem olmaması bu düşüncemin en büyük kaynağı.Belki androidde düşüşe geçebilir ancak en azından Türkiye için konuşursak; özgür olmayan,işe yarayacak her şeyi para karşılığında sunan,arayüzü ne kadar aktif olsada bence iki gün içersinde insanı sıkacak ve sadece ikonları büyütüp küçültmekle sınırlı bir esnekliğe sahip olan bir sistemin çok başarılı olacağı kanaatinde değilim.Belki sistemin tabanı çok kuvvetli,donanim kaynaklarını kullanımı çok başarılı ama insanların kaçta kaçı bunların bilincinde ve takibinde.Wp'yi kullandığım zaman kendimi bazen dos günlerine geri dönmüşüm gibi hissediyorum(Dos'uda cok severim ama).Arayüzün arkasında bir canavar var ama dışardan hiç belli değil.Her işte olduğu gibi bu iştede vitrin çok önemli, başarılı ve esnek bir arayüze sahip olduğu gün wp için asıl başarı gelecektir diye düşünüyorum.Tabi o zamana kadar bu sektöre hangi oyuncular dahil olur hep beraber göreceğiz.Son söz yaşasın açık kaynak.

iPhone WP'a göre çok çok sıkıcı bir arayüze sahip olmasına rağmen nasıl bu kadar popüler o zaman?



B
12 yıl
Yarbay

LUMİA 900 lar türkçe dil güncellemesi aldımı_?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

LUMİA 900 lar türkçe dil güncellemesi aldımı_?

sag olsun microsoftun kazıgı ile sadece babayı aldılar :(


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Yarbay

gerçi benim için farketmez ing tr dil de .Nexus satarsam lumia 900 bakıyorum.Baya hışuma gitti wp li cihaz.



S
12 yıl
Binbaşı

Android ve ios almış başını gitmiş artık wpnin onlara ha deyince yetişmesinin mümkünatı yok.Zaman lazım..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
12 yıl
Yarbay

zaman degilde wp8 lazım hepsiyle boy ölçüşebilecek bir sistem ama çıksın bakalım sadece bu wp7 kullanann cihazlara insanlara yazık ettiler sırf bu yüzden lumia 800 ü severek kullanırken sattım



D
12 yıl
Yarbay

Bence zaten Microsoft Win8(PC) de aman aman bir başarı yakalamayacağını da biliyor.
Bence asıl maksat kalan XP kullanıcılarını Win7 kullanıcıların bir kısmını ve en büyük hedefde Mac kullanıcılarını büyülemek.Güvenlik anlamında işlevsellik anlamıda çok yenilik yapmışlar.WP8'de gerçekten başarılı olacak bir platform.
Bilinmeyen nokta Nokia ne kadar başarılı olacak ?




T
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: cwr



quote:

Orijinalden alıntı: sertacayguniTunes gibi kolayca yönetilsin PC üzerinden. Android gibi cep bilgisayarı olmasın, iPhone gibi akıllı telefon olsun. Özellikle Playlist yönetimi kolay olsun. Hafıza kartına müzik atılırken M3U playlistleri desteklesin vs. Muhteşem müzik telefonu olur benim için.
iTunes ? Kolay yönetme ? Birakin Allah askina ya




iTunes kullanmayı beceremeyip böyle yorum yazmak da var tabii



Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yarbay

2009'da HTC touch hd almıştım hala kullanıyorum. Sanırım 46 yaşında olduğum için öyle çabuk telefon değişen biri değilim. HTC'nin WM6.1 yüklü bu telefonunu aldığımda aynı paraya iphone alabiliyordum. Şimdi düşününce keşke iphone alsaymışım diyorum. Nedeni yeni bir telefon aldığımda eskisini oyun oynasın diye küçük çocuğuma verebilirdim ama windows için bu söz konusu bile olmuyor. Apple eski cihazlarına bile bir süre ios desteğini devam ettiriyorki bu HTC'de yok. BU yüzden bir daha HTC için asla diyorum. Sonuçta uygulamaların çok olması, çok ama çok önemli, ama en önemlisi geriye dönük uygulamaların yenilerdede çalıştırılabilmesiki, bence apple'ın başarılı olduğu ve başarısını hala sürdürmesindeki kritik nokta budur.



I
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

Ahuauhau. Basmıs Android fanatikleri eksiyi. Ben de S2 kullanıyorum da sizin gibi gözüm kararmadı benim.

Bir müzik listesi yapmak bile işkence, aptal olmanın anlamı yok. M3U'yu UTF-8'e kimse çevirmek zorunda değil dosya isimlerindeki Türkçe karakterli, Japonca vs. karakterli şarkıları görmek için. Yazık. Siz Rom atmanın özgürlük olduğunu, program kırmanın özgürlük olduğunu sanın. Telefon sizi kullansın, siz telefonu değil. Yazık.

Millete android fanatiği diyorsunda, birde kendi mesajına bak bakalım sende bir iphone fanatiğisin sanırım, root yapıp telefonu özgürce kullanmak özgürlük değilse ios gibi bir sistemmi özgürlüktür ? kendini kandırma Allah aşkına çıkarın şu at gözlüklerini artık.

Bi sizin yaptığınız doğru zaten anasını satıyım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 10 Ağustos 2012; 13:31:41 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar şu whatsapp a ne oldu bilen var mı marketplace de çıkmıyor nedense ?


Bu mesaja 3 cevap geldi.
K
12 yıl
Yüzbaşı

Windows Phone Androide kazığı takacak.Bakmayın şimdi android iyi diye geçinenlere.Bir ara iPhone un da android de iyi olmasına benziyor bu.Şimdi android çok daha iyi.WP 1. Android 2. iOs 3 üncü olucak.Yeni gelen WP 8 ler türkçe olucak.Markette 100.000 uygulama oldu.HD ekranlar ve 4 çekirdekli windows phone'lar bizi bekliyor.Xperia Playa benzer Bir Windows phone telefon yapılıyor.Lumia X olucak.Windows uğraşıyor be abi!Windows Phone'lu cihaz nokia alın.Samsung veya HTC değil.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Yüzbaşı

Windows Phone Androide kazığı takacak.Bakmayın şimdi android iyi diye geçinenlere.Bir ara iPhone un da android de iyi olmasına benziyor bu.Şimdi android çok daha iyi.WP 1. Android 2. iOs 3 üncü olucak.Yeni gelen WP 8 ler türkçe olucak.Markette 100.000 uygulama oldu.HD ekranlar ve 4 çekirdekli windows phone'lar bizi bekliyor.Xperia Playa benzer Bir Windows phone telefon yapılıyor.Lumia X olucak.Windows uğraşıyor be abi!Windows Phone'lu cihaz nokia alın.Samsung veya HTC değil. Forever Android diyenleere kapak olsun bu.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
12 yıl
Yüzbaşı

Videoyu izleyince aklıma iki şey geldi;

1- En nihayet Nokia'ya gün doğdu. Artık kendi göbeğini kendi kesebilecek..

2- Apple ve Microsoft'un yanında Samsung'un sunumları ilkokul müsameresi gibi kalıyor..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
12 yıl
Yarbay

bekliyorum eylüldeki tanıtım sonrası wp8 li nokia telefonu .Alacam inş tabi eldeki nexus satmak lasım önce



S
12 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*

Arkadaşlar şu whatsapp a ne oldu bilen var mı marketplace de çıkmıyor nedense ?

whatsapp uygulamanin yapilan geliştirmeleri iceren yeni bir guncelleme nedeniyle. Tekrar marketplaceteki yerini alacak kısa bir süre içerisinde bekleyin görün



H
12 yıl
Teğmen

İŞİN ÖZETİ BUDUR !

ANDROİD : Ozgursunuz telefonu zevkinize gore duzenlersiniz ama isletim sistemi donanimi sömürür. Şu an icin stabil degil.

İOS: Diger sistemlere gore biraz kisitlar ama cok stabildir kasilma olayi asla olmaz.

WP : Stabillik var ama uygulama ve rom sayisi cok az cabuk sikalacaksinizdir. Acik kaynakli bir sistem degil kodlari kimse bilmiyor bundan dolayi gelistiriciler pek fazla bisey yapamiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotlocked -- 11 Ağustos 2012; 12:42:41 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
12 yıl
Yarbay

yeni klavye sistemi çok güzel olacak, nokia'nın wpları çok pahalı oluyor umarım ucuza tedarik edebiliriz


Bu mesaja 1 cevap geldi.