Merhaba Dell 1520 aldım ve bunun ile gelen sistem vista home pc ilk geldiğinbde hdd 2 parca idi 2. bölümde factory.wim mevcut bu sanırım pc ilk geldiği andaki image bunu kullanmak veya baska bir image nasıl olusturabilirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Acronisi n 2 güzel programı var Önce Acronis disk directör ile C ye formatsız olarak 2 ye böl . Sistemine bir şey olmaz İstersen Notebook taki kurtarma bölümünü de yok edebilirsin
Sonra da Acronis true image kur C nin yedeğini D ye al
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.