Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
501
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Windows için Google uygulaması kullanıma sunuldu: Arama yapmak artık çok daha kolay
D
2 hafta (4081 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi


Windows için Google uygulaması kullanıma sunuldu: Arama yapmak artık çok daha kolay
Google, Windows kullanıcıları için geliştirdiği yeni arama uygulamasını deneysel aşamadan çıkararak küresel çapta kullanıma sundu. 



Web'de ve yerel dosyalarda arama yapabiliyor





Yeni uygulama, Alt + Boşluk klavye kısayolu ile çalışan yüzen bir arama çubuğu sunuyor. Bu çubuk sayesinde kullanıcılar yalnızca web’de değil, aynı zamanda Google hesaplarındaki içeriklerde ve yerel dosyalarda da hızlıca arama yapabiliyor. Ayrıca dosya yükleme, ekran paylaşımı ve Google Lens entegrasyonu gibi gelişmiş özellikler de yer alıyor.











Uygulamanın en önemli değişikliklerinden biri ise varsayılan olarak Yapay Zeka Modu (AI Mode) ile çalışması. Önceki deneysel sürümde klasik arama ön plandayken, yeni sürümde aramalar doğrudan yapay zeka destekli sonuçlarla başlıyor. Kullanıcılar dilerse diğer arama yöntemlerine kolayca geçiş yapabiliyor.



Ayrıca Bkz.Google, yeni spam politikasını duyurdu: Bu siteler artık cezalandırılacak!



İlk sürümde yaşanan bazı teknik sorunların ardından Google, kullanıcılara uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemelerini önermişti. Yeni kararlı sürümün ise daha stabil ve kapsamlı bir deneyim sunduğu belirtiliyor. Windows 10 ve üzeri cihazlarda çalışan uygulama, şu an için sadece İngilizce dil desteği sunuyor.





Kaynak:https://blog.google/products-and-platforms/products/search/google-apps-windows-english/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil

 Haberi Portalda Gör

P
2 hafta (88 mesaj)
Çavuş

SORU: Edge'yi sistemden kaldırsak dahi bu "uygulama(!)" yine de çalışacak mı?



Yani bu gerçekten bir "uygulama" mı, yoksa tıpkı mundar ettikleri WhatsApp gibi, uygulama(?) adında bir EDGE UZANTISI mı?




A
2 hafta (1275 mesaj)
Binbaşı

Linux üzerinde bu tarz eklentiler yıllardır var.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

L
2 hafta (3282 mesaj)
Yarbay

Bilgisayarımda neden ikinci bir co-pilot barındırıyor olmak ister miyim, bilemedim?




D
2 hafta (110863 mesaj)
Yarbay

androiddeki gibi olacaksa kaldırmak istersiniz...




S
2 hafta (1304 mesaj)
Binbaşı

En son bilgisayarı ne zaman açtığımı bile hatırlamıyorum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

P
2 hafta (58370 mesaj)
Yarbay

Tek tıklama ile ana sayfası Google olan tarayıcıyı açmak varken, sağolun ben almayayım.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.